Mesterolone (Proviron) 50 mg

kr1,166.47

Varenummer: 4298 Kategori:

Beskrivelse

Mesterolone (Proviron) 50 mg

Beskrivelse av stoffet

Proviron er et steroid som vil hjelpe deg å oppnå muskelbyggingen din raskere. Det har ingen anabol effekt. Tilgjengelig i pilleform, er det praktisk for oral administrering. Den aktive ingrediensen er mesterolone, som også er det uoffisielle navnet på dette stoffet.

Anbefalinger for bruk

Proviron kan kjøpes ikke bare for behandling av mannlige sykdommer (for eksempel infertilitet), men kan også brukes av idrettsutøvere. For kliniske formål brukes dette stoffet ofte og foreskrives kun til kjønnsmodne menn. Barn er forbudt å ta det, kvinner kan foreskrives av en lege, og det er viktig å observere doseringen.

Proviron i Russland er ikke veldig populær blant vektløftere sammenlignet med andre medisiner som inneholder testosteron. Det bør heller ikke brukes til å forbedre den generelle kondisjonen. Når du tar stoffet, er det nødvendig å overvåke tilstanden til prostatakjertelen for å unngå utseende av kreft.

Kontraindikasjoner

Den viktigste kontraindikasjonen for bruk er individuell intoleranse mot komponentene og overfølsomhet overfor ingrediensene, kreftsvulster. Før du starter kurset, må du konsultere en lege.

Anbefalinger for bruk

Hvordan ta Proviron 50 mg? Som regel brukes stoffet i kombinasjon med andre stoffer, i blandede kurs begynner de å bruke det fra den andre uken. Det brukes som et antiøstrogen, det vil si at det forhindrer omdannelsen av testosteron til kvinnelige kjønnshormoner. Du bør begynne å ta stoffet med 50 mg parallelt med aromatasehemmere.

Effekten av stoffet

Hva er effekten av Proviron-tabletter?

  • De forbedrer musklene, gir dem fasthet.
  • Øk kraften.
  • Øk antallet sædceller.
  • Kompenserer for utilstrekkelig utskillelse av mannlige kjønnshormoner.

Dette stoffet påvirker ikke sin egen hormonproduksjon, noe som gjør det populært blant idrettsutøvere. Det kompenserer for mangelen på testosteron og eliminerer samtidig problemene og ulempene forbundet med det. For profesjonelle kroppsbyggere viser dette verktøyet seg å være effektivt for å opprettholde formen, det brukes ofte til lange kurs, siden for å opprettholde resultatet er det nok å ta Proviron-formen. 25mg 20 Sherring Tyskland i små doser – opptil 50mg per dag. Når det kombineres med en diett, kan du raskt miste fett og bygge muskler.

Det er enkelt å få tak i stoffet – du kan bestille Proviron i vår nettbutikk. På nettstedet legger du igjen en forespørsel og mottar kjøpet på apoteket til vår partner. Denne arbeidsflyten lar oss holde alle legemidler på lager og tilby dem lovlig. Prisen på legemidlet i nettbutikken er gyldig og tilsvarer kostnaden som vil bli kommunisert til deg på apoteket. Utleveres fra reseptapotek.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€117

Pakke

50 tabletter (50 mg / form)