Dbol 20 (Methandienone)

kr418.73

Varenummer: 4297 Kategori:

Beskrivelse

Dbol 20 (metandienon)

Dbol 20 er en ganske potent anabole steroid, injiserbar metandienone fra Spectrum-Pharma (Europa). Som analoger av den aktive ingrediensen til andre produksjonsbedrifter, i kroppsbygging, brukes den hovedsakelig i kurs med styrke og masseøkning når studenten står overfor oppgaven med å oppnå en rask økning i styrke og en tilsvarende økning i muskler.

Beskrivelse av Dbol 20

Methandienone, den aktive ingrediensen i stoffet, er en av de første anabole steroidene som dukket opp på det farmasøytiske markedet. Det ble først introdusert i 1958 under merkenavnet Dianabol, tilgjengelig i 5 mg tabletter, og var kun beregnet for medisinsk bruk. Et interessant faktum: frem til 60-tallet av det tjuende århundre ble det ikke ansett som sportsdoping i det hele tatt, så det var ikke forbudt å bruke det av idrettsutøvere.

Effekten av Dbol 20 er hovedsakelig uttrykt i en rask oppbygging av muskelmasse, tilsvarende en økning i styrkeindikatorer, en økning i ytelse og en anti-katabolisk effekt. Bivirkninger av stoffet inkluderer økt appetitt, akselerert utvinning og styrking av skjelettsystemet.

Bivirkningene av Dbol 20 kan være androgene eller østrogene. I løpet av kurset er bivirkninger som akne, irritabilitet, fet hud, vannretensjon, testikkelatrofi, økt blodtrykk, gynekomasti og noen andre mulige.

Merk: Injiserbare metandienon-medisiner som Dbol 20 (50 mg / ml, 10 ml) av (Spectrum-Pharma) er ikke nye på det innenlandske farmasøytiske markedet, men ikke alle forstår forskjellen mellom dem og steroidtabletter (kapsler). Kort sagt, injeksjoner forventes å ha høyere biologisk aktivitet. Dette, bortsett fra frigjøringsformen og administrasjonsmåten, er hovedforskjellen deres fra orale analoger.

Hvem kan du anbefale Dbol 20 (navnet stammer fra «Dbol 20»)? Potensielt menn og kvinner med ulik erfaring med sportsfarmakologi. Men alt er ikke så enkelt! For å unngå maskulinisering av kroppen (økt aggresjon, økt klitoris, vekst av kropps- og ansiktshår, andre symptomer), bør idrettsutøvere overholde minimumsdosen – 5-25 mg (0,10-0,50 ml) per dag eller hver 2. dag.

Dbol 20 pris

Hovedbruken av Dbol 20 til idrettsformål er gjennom langsiktige kombinerte kurs av ulik vanskelighetsgrad. Legemidlet er effektivt kombinert med steroider og peptider med ulike slutteffekter, fra testosteronpropionat til veksthormon, som brukes aktivt av traineer.

Deretter skal vi se på to eksempler på relativt sikre og effektive kombinerte kurs rettet mot å øke styrke og bygge muskler:

1. Dbol 20 (50-100mg per dag) + testosteron cypionate (velg ditt merke, 600-800mg per uke) i 6-8 uker. Tilleggsmedisiner: testosteronpropionat (100 mg annenhver dag i 2-3 uker, utgang fra kurset), tamoxifen (20-30 mg per dag i 3 uker, behandling etter syklus).

2.Dbol 20 (50-100 mg per dag) + testosteronesterblanding (velg merke du ønsker, 250 mg hver 3. dag) + nandrolondekanoat (velg merke du ønsker, 500 mg per uke) i 8 – 10 uker … I i tillegg til tilleggsmedisiner for exit- og post-cycle-terapi, kan mesterolone (merke Proviron og andre), anastrozol (merke Anastrozolos og andre), til og med hCG (merke Choragon og andre) også være nødvendig.

Den optimale dosen av Dbol 20 for idrettsutøveren velges individuelt, men som regel overstiger den ikke 50-100 mg (1-2 ml) per dag eller annenhver dag. Legemidlet er produsert på oljebasis og krever parenteral administrering (intramuskulær injeksjon).

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€42

Pakke

70 tabletter (20 mg / form)