Boldo 500

kr747.74

Varenummer: 4296 Kategori:

Beskrivelse

Boldo 500

Boldenone er bror til «metan»

En merkelig ting, narkotika, uten hvilke livet utenlands «pro» er i utgangspunktet utenkelig, i lang tid, forbigått markedet vårt som en fjern side. Nei, vi visste absolutt hva «boldenone» er og «hva det spises med», men bare i teorien.

Når det gjelder den praktiske anvendelsen av dette, fra mange synspunkter, unike, stoff, var det ikke nødvendig å snakke om det – sporadiske leveranser av colombianske «Ganabol» til oss, for ikke å nevne dens enda mer ekstravagante norske eller meksikanske motparter, har ikke tillatt å skape nødvendig grunnlag. Takk Gud, nå er det gunstigere tider.

Rent veterinærmedisin

Hvis vi ikke tar hensyn til inndelingen av legemidler, som er langt fra objektivitet, som det finnes en passende definisjon på på engelsk – «drug enhancement», det vil si «drug enhancement» – i «androgenic» og «anabolic», derfor kan alle AAS deles inn i to store grupper: opprettet for bruk i tradisjonell («human») farmakologi og veterinærmedisiner. Men selv her er inndelingen ofte mer enn vilkårlig: oxandrolone, laget spesielt for bruk av «menneskelige» kvinner og barn, brukes med suksess i veterinærmedisin, det samme kan sies om oxymetholone, stanozolol, de fleste nandrolon- og testosteronestere .

Det er imidlertid spesifikke estere: laurat og splint fenylpropionat når det gjelder nandrolon eller acetat når det gjelder trenbolon, produsert kun for bruk i veterinærmedisin. Men de ble opprettet bare for å modifisere farmakokinetikken til «menneskelige» legemidler – for å oppnå langsommere inntreden i blodet når det gjelder de to første estere (som er viktig for små dyr) eller raskere i den tredje. Ellers skilte slike stoffer seg ikke fra de vanlige.

Nei, det er åpenbart en forskjell i toleransene for renheten til produksjonsprosessen og dermed renheten til sluttproduktet, men for de mest anerkjente veterinærselskapene skiller de seg ikke mye fra kravene som er vedtatt i konvensjonelle farmasøytiske virksomheter. En annen forskjell er den høyere konsentrasjonsgrensen som er tillatt for virkestoffet for veterinærmedisiner.

Men når det gjelder boldenone, ble dette stoffet laget kun – eksklusivt – for bruk i dyrehold. Forresten, på grunn av dets egenskaper, som vi vil diskutere nedenfor, er det et ideelt anabole steroid for nesten alle dyr, fra kyr til hunder, til tross for de betydelige forskjellene i stoffskiftet. For de samme egenskapene har boldenone vist seg å være svært effektiv i styrkeidretter, selv om jeg igjen understreker at den ble skapt for dyrehold, det vil si for å øke massen av skapninger som er vesentlig forskjellig fra mennesket når det gjelder metabolisme. Det er så vakkert at det nå ikke er vanlig å huske dens «veterinær» opphav i et anstendig samfunn.

Og for å lære et nytt stoff bedre for oss, la oss se hvordan det ser ut som allerede kjente anabole steroider og hvordan det skiller seg fra dem.

Boldenone og Methandrostenolone

Allerede ved første øyekast, selv om det ikke er veldig nært, til molekylene methandrostenolone og boldenone undecylenate, ser man at de ikke bare er like. Hvis vi forkaster metylgruppen i syttende posisjon i det første tilfellet og eterkjeden i samme posisjon i det andre, vil disse molekylene bli helt identiske. Jeg må innrømme at denne identiteten forvirret meg i lang tid, ikke bare meg, men mange eksperter innen sportsfarmakologi, som betraktet boldenone som en injiserbar analog av «metan». Dette er faktisk veldig, veldig langt fra sannheten.

Metylgruppen i posisjon 17 endrer den romlige strukturen til methandrostenolonmolekylet veldig sterkt og like sterkt, man kan si dramatisk, endrer egenskapene til stoffet. Videre bør det huskes at «metan» mister den samme metylgruppen med store vanskeligheter – i to eller til og med tre passerer gjennom leveren. Under påvirkning av aromatase omdannes methandrostenolon til 17-metyl-østradiol, og boldenon til svakere østradiol. Det vil si, til tross for at boldenone i teorien burde aromatisere bedre, er «vurderingen» av aromatiseringen mye lavere enn «vurderingen» av «metan» i seg selv – dette er den første forskjellen mellom medikamenter. Den andre, ikke mindre viktig, er den nesten totale manglende evnen til methandrostenolone til å stabilisere (aktivere) androgenreseptoren. Den skyldige her er igjen den beryktede metylgruppen.

Faktisk er det eneste som indikerer et nært forhold mellom boldenone og methandrostenolone dens evne til å stimulere appetitten. Dette gjør forresten boldenone til en ønskelig «deltaker» i massehøstsykluser, selv om bruken av dens billigere «bror» er mye mer å foretrekke her på grunn av en markert tendens til aromatisering.

Boldenone og testosteron

Boldenone ligner på testosteron: forskjellen mellom molekylene deres er bare i nærvær av en ekstra dobbeltbinding mellom posisjon 1 og 2 (ring A). Men denne forskjellen gjør dette stoffet universelt – takket være den nevnte dobbeltbindingen er boldenon praktisk talt ikke underlagt virkningen av enzymet 5 -? – reduktase. La meg minne deg på at 5 -? – reduktase fremmer omdannelsen av testosteron til det mye kraftigere dihydrotestosteronet (DHT). DHT stabiliserer ikke bare androgenreseptoren bedre, men skiller seg til en viss grad fra testosteron i egenskapene. Så vi kan si at 5 -? – reduktase modifiserer egenskapene til det opprinnelige stoffet.

Boldenone kan betraktes som en mykere versjon av testosteron. Faktisk ser deres oppførsel i menneskekroppen til en viss grad ut til å stabilisere androgenreseptoren godt, som begge har ikke-genomisk aktivitet.

Boldenone og nandrolon

Men den nærmeste i egenskapene til boldenone viste seg merkelig nok å være nandrolon. Med all mangfoldet av molekylstrukturen til disse to legemidlene, har både boldenon og nandrolon omtrent samme tendens til å aromatisere (selv om forskjellen selvfølgelig er at omdannelsen av nandrolon til østradiol skjer uten deltakelse av aromatase-enzymet). Videre er stabiliseringstiden for androgenreseptoren for disse legemidlene omtrent den samme. Mange eksperter anbefaler nandrolon og boldenone som utskiftbare medisiner og anser deres samtidige bruk som ikke helt hensiktsmessig. Etter min mening er dette ikke helt berettiget, og her er hvorfor.

Som du kanskje husker, det nevnte 5 – enzymet? – reduktase konverterer nandrolon til dihydronandrolon – et mye svakere stoff når det gjelder aktivering av androgenreseptorer. Det vil si boldenone, som ikke er gjenstand for transformasjon ved hjelp av 5 -? – reduktase, det kan på forhånd betraktes som et kraftigere medikament enn nandrolon. Videre har boldenone ikke-genomisk aktivitet, men ikke så tydelig som i sin «bror» methandrostenolone, som ikke engang er spor i nandrolon. Dette er en annen fordel for «veterinærindustriens hjernebarn».

På den annen side har nandrolon en markert gestagen aktivitet, noe som gjør at den kan utkonkurrere boldenone når det gjelder vektøkning, men ikke så betydelig. For å forbedre «masseøkningskomponenten» til boldenone, er det vanlig i veterinærpraksis å kombinere det «som en del av et medikament» med et stoff som methandrioldipropionat; denne kombinasjonen vil bli diskutert nedenfor.

Forberedelser på vårt marked

I dag er det tre legemidler på vårt marked som inneholder boldenone undecylenate som en aktiv ingrediens. De to første kan betraktes som analoge, de skiller seg bare i emballasjen og konsentrasjonen av den aktive ingrediensen. Disse er Boldesten-50, produsert i to milliliters hetteglass, konsentrasjonen av det aktive stoffet i preparatet er 50 mg / ml og Boldesten-100, frigjøringsformen her er allerede en 5 ml flaske, og konsentrasjonen av det aktive stoffet la stoffet er 100 mg / ml. Det tredje stoffet er den nevnte kombinasjonen av methandriolpropionat (50 mg / ml) og boldenone undecylenate (50 mg / ml). Navnet på stoffet er Meprobolone og det produseres i nøyaktig samme flasker som Boldesten-50.

Søknadspraksis

I prinsippet kan boldenone også brukes i «massehøsting»-sykluser, men slik bruk av et medikament som ikke er gjenstand for aromatisering og ikke har gestagenaktivitet kan virke upassende. Selv om det er mulig å oppnå betydelige massegevinster ved å kombinere boldenone med «langvarig» testosteron, for eksempel enanthate. Her vil boldenone-egenskapen måtte øke appetitten.

Men hovedformålet med boldenone er «tørking», men igjen, ikke glem stoffets evne til å øke appetitten. Siden det praktisk talt ikke er utsatt for aromatisering og ikke viser gestagenaktivitet, er det mulig å unngå akkumulering av vann ved bruk.

Ofte brukes stoffet som en erstatning for nandrolon i andre halvdel av syklusen – det undertrykker ikke endogen testosteronproduksjon like mye som nandrolon. En interessant egenskap ved boldenone er at det stimulerer frigjøringen av erytropoietin i nyrene, noe som til slutt fører til en økning i røde blodlegemer. Denne egenskapen er viktig for representanter for de idrettene der utøverens utholdenhet er i forkant. Men for kroppsbyggere er denne egenskapen ikke så ubetydelig, hvis vi husker at en av mekanismene for muskelvekst er basert på en økning i antall kapillærer i muskelen. Og økningen i vaskularitet, spesielt på konkurransen, er en viktig ting.

Og det siste. Det som utvilsomt «ødelegger» boldenone er dens ekstra lange og supertunge eteriske kjede. Ikke bare inkluderes stoffet veldig sakte i arbeidet, men også mer enn en tredjedel av stoffets vekt faller på den ikke-fungerende «ballasten». Unøyaktigheten av eksistensen av boldenon i form av undecylenat har blitt notert i lang tid, men begynte først nylig å syntetisere stoffer som boldenoneacetat og boldenonepropionat. Så langt er acetat- og propionatversjoner av dette, selvfølgelig, det mest interessante stoffet kun produsert i testlaboratorier, men jeg er sikker på at det ikke er langt unna tiden da boldenoneacetat og boldenonepropionat vil dukke opp på markedet vårt.

Bivirkninger

Boldenone har praktisk talt ingen bivirkninger, i hvert fall for menn. Produksjonen av sitt eget testosteron av stoffet selv undertrykker heller ikke mye.

Dosering

Typiske doser av boldenone undecylenate varierer fra 300 til 800 mg per uke. 300 mg for erfarne idrettsutøvere er fortsatt for lite, det er fornuftig å følge denne dosen bare når man kombinerer boldenone med andre androgener. «Working» kan betraktes som en dose på omtrent 600-800 mg av stoffet. For det første kan 150-200 mg boldenone per uke betraktes som en passende dosering. De samme doseringene er akseptable for representanter for styrkeløft (bortsett fra tunge kategorier) og andre idretter som ikke stiller større krav til utøverens vekt.

Boldenone har en veldig lang halveringstid og kan injiseres ukentlig. De bør også gjøres ukentlig, men ikke oftere – dette er den eneste måten å raskt få en kumulativ effekt. Basert på det faktum at stoffet er veldig sakte inkludert i arbeidet, i løpet av de to første ukene av bruk, bør dosen økes fra halvannen til to ganger.

Kombinasjon med andre legemidler

Hvis du fortsatt bestemmer deg for å bruke boldenone for å få muskelmasse, er det best å kombinere det med injeksjoner av testosteron enanthate eller Sustanon. For «mer troverdighet» i kombinasjonen kan du legge til oxymetholone.

For tørking er boldenones viktigste «partnere» trenbolone eller stanozolol; du kan bruke en kombinasjon av alle tre stoffene. Erfarne idrettsutøvere kan prøve «tørr» og på testosteronpropionat, også her vil bruk av boldenone være svært hensiktsmessig.

Søknad fra kvinner

Ved langvarig bruk av høye doser av stoffet kan viriliseringsfenomener oppstå, det vil si økt hårvekst i ansiktet og på kroppen. Men dette er med langvarig bruk og høye doser. Selv om denne egenskapen til stoffet ikke bør undervurderes, er det usannsynlig at doser i størrelsesorden 100-200 mg per uke i 4-5 uker vil føre til virilisering. Det anbefales å bruke Boldesten-50 i dette tilfellet med en lavere konsentrasjon av virkestoffet i løsningen.

Noen få ord om methandriol

Og på slutten av emnet vil jeg gjerne snakke om en annen «deltaker» i et komplekst stoff kalt «Meprobolone» – methandrioldipropionat.

I motsetning til populær tro om methandriols eksepsjonelle anabole evner, har den praktisk talt ingen. Methandriol er heller ikke et anabole steroid, det er et prohormon, en av formene for androstenediol. Mer spesifikt kalles stoffet 5-androsten-3β-diol, bedre kjent som 5AD. Samtidig er det ikke kjent fra hvis lette hånd Methandriol har blitt tilskrevet eksepsjonelle anabole evner, sammenlignbare med de anabole evnene til … testosteron! La oss se hvor riktig en slik uttalelse kan være.

For å bli aktiv må ethvert prohormon omdannes til selve hormonet. I dette tilfellet må methandriol eller 5AD omdannes til testosteron og først da begynner de å virke. Hvor stor andel methandriol tror du blir omdannet til testosteron? Du vil aldri gjette – opptil 0,19 %! Det vil si at utbyttet av ett gram 5AD per uke vil være sammenlignbart med utbyttet av 2 mg testosteron i samme periode. Fortell meg, har du sett mange idrettsutøvere få en imponerende masse på to milligram testosteron per uke? Personlig har jeg aldri møtt slike mennesker.

Hvilken praktisk fordel kan et så svakt medikament ha? Det viser seg at kanskje – methandriol er en østrogenreseptoragonist, det vil si at den viser østrogen aktivitet uten å bli omdannet til østradiol. Som du husker, har østrogen mange fordelaktige egenskaper for styrkeidrettsutøvere: det hjelper til med akkumulering av glykogen i cellene og stimulerer utskillelsen av veksthormon og IGF-1 og oppregulerer androgenreseptorer. De på anabole steroider som er upåvirket av aromatase-enzymet, eller som ikke viser progestin eller østrogen aktivitet alene, er dårligere enn sine «mer avanserte motparter» for å få muskelmasse. For å kompensere for denne mangelen på ikke-aromatiserende steroider, brukes methandriol.

Et annet nyttig trekk ved methandriol er at det delvis forhindrer deaktivering av mesterolone (Proviron) og drostanolone, som skjer gjennom deres omdannelse til 5α-androstener under påvirkning av 3α-hydroksysteroid dehydrogenase-enzymet. Men når det gjelder drostanolon, vil kombinert bruk av dette steroidet med methandriol ikke gi noen spesiell fordel – drostanolon brukes utelukkende på «tørkingsstadiet» og methandriol har en markert evne til å akkumulere vann på grunn av dets iboende østrogene aktivitet.

Methandriol har også en så nyttig funksjon – en økning i syntesen av leukocytter. Denne funksjonen til stoffet vil være nyttig for personer med økt tendens til sykelighet, spesielt under en diett med lavt kaloriinnhold.

Den østrogene aktiviteten til methandriol, som i en viss periode vil bli overdreven og føre til ubehagelige konsekvenser, for eksempel overdreven akkumulering av vann, fettavleiringer eller til og med gynekomasti, kan ikke overvinnes ved hjelp av aromatasehemmere (Arimidex ). Østrogenreseptorblokkere (Clomid eller tamoxifen) kan hjelpe her. Legemidlet ser ut til å ikke ha andre «bivirkninger».

For at den østrogene aktiviteten til methandriol skal være positiv og ikke skadelig, bør dens daglige dose på 50 mg ikke overskrides. Vanligvis produseres methandriol allerede i kombinasjon, som regel, med boldenone; hvis den finnes i sin rene form, er den svært sjelden. Tatt i betraktning halveringstiden til methandrioldipropionat, lik to eller tre dager, bør injeksjonene av det kombinerte preparatet gis nøyaktig med denne frekvensen (2 ml «Meprobolone» en gang annenhver dag eller 3 ml en gang hver tredje dag). Testosteron kan også legges til kombinasjonen «boldenone + methandriol» – så det kombinerte stoffet vil kunne demonstrere sin evne til å øke muskelmassen i større grad.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€75

Pakke

1 hetteglass (10 ml), 500 mg / ml