Boldzone

kr548.34

Varenummer: 4309 Kategori:

Beskrivelse

Boldzone

I dag foretrekker profesjonelle idrettsutøvere i økende grad å bruke boldenone for å få muskelmasse. Dette injiserbare stoffet er et mildt steroid og er en modifisert form for testosteron. Den ble opprinnelig brukt i veterinærmedisin, men har blitt populær i kroppsbygging og andre idretter de siste årene.

Idrettsutøvere snakker om boldenone som et svært effektivt stoff. Selv om det har en relativt langsom effekt på kroppen sammenlignet med andre steroider, hjelper det med å øke muskelmassen av høy kvalitet.

Egenskaper ved handlingen

Oppbygging av muskelmasse med boldenone oppnås gjennom en kraftig økning i appetitten. Samtidig er stoffet praktisk talt blottet for bivirkninger, det kan brukes av både mannlige og kvinnelige idrettsutøvere. Å ta boldenone gir:

  • Sikkert sett med muskelmasse;
  • Styrke utholdenhet;
  • Vekst av styrke.

Å ta dette stoffet er spesielt nyttig for de som trenger å konsumere et stort antall kalorier, men det er vanskelig av en eller annen grunn å gjøre det. Det anbefales også mens du tar sjokksykluser med appetittdempende steroider for å sikre ønsket fremgang i muskelmasse.

En viktig fordel med stoffet er et lavt nivå av aromatisering og minimal undertrykkelse av produksjonen av sitt eget testosteron. Idrettsutøvere som tar boldenone i den anbefalte dosen er kanskje ikke redde for gynekomasti, oppblåsthet og andre ubehagelige effekter forbundet med høye østrogennivåer.

Boldenone fungerer bra med nesten alle andre anabole steroider. Derfor kan den brukes både for å øke mager muskelmasse og under tørking.

Hvordan ta stoffet riktig?

Boldenone er ikke ment for raske resultater, det tas over et kurs på 10-12 uker eller lenger. Man bør også huske på at virkestoffet har en relativt lang halveringstid – minst 9-10 dager. Derfor er det beste alternativet å injisere stoffet en gang i uken.

Sjeldne bivirkninger av å ta boldenone inkluderer:

  • Kviser;
  • skallethet;
  • Hypertrofi av prostata.

Oftest oppstår disse bivirkningene når den anbefalte dosen overskrides.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€55

Pakke

hetteglass fra 10 ml (250 mg / ml)