Stano-lab 20

kr418.73

Varenummer: 4302 Kategori:

Beskrivelse

Stano-lab 20

Kort beskrivelse av stoffet Stano-lab 20

Stano-lab 20 er et svært anabole steroid med milde androgene egenskaper. Stano-lab 20 er etterspurt av alle typer idrettsutøvere som bruker sportsfarmakologi for å øke styrkeindikatorer, forbrenne overflødig fett, øke utholdenhet og få høykvalitets muskelmasse.

Stano-lab 20 produseres av et relativt ungt, men allerede etablert selskap, 7Lab Pharma. Hovedkomponenten i Stano-lab 20 er Stanozolol, som først ble produsert i 1962 for medisinsk bruk og har gledet idrettsutøvere med resultatene av inntaket i flere tiår. Stano-lab 20 har 320 % anabol og 30 % androgen aktivitet sammenlignet med endogent testosteron.

Stano-lab 20 tabletter, i kombinasjon med intensiv trening og et riktig balansert kosthold, lar idrettsutøveren oppnå imponerende resultater og, med riktig bruk av stoffet, også helbrede kroppen. Stano-lab 20 lar utøveren øke appetitt, utholdenhet og styrke, fjerne overflødig fett og væske fra kroppen og gi musklene en mer fremtredende form. Idrettsutøveren vil kunne føle en bølge av styrke nesten umiddelbart etter å ha tatt Stano-lab 20-tabletten og vil føles i 8 timer. På grunn av den ikke så lange virkningsvarigheten, anbefales det å ta stoffet regelmessig gjennom hele kurset.

Bivirkninger av stoffet Stano-lab 20

Det skal bemerkes at stoffet ikke bare kan ha en positiv effekt på kroppen i sjeldne tilfeller, og med en feil beregnet dosering kan bivirkninger observeres. De manifesterer seg i form av hypertensjon, økt kolesterol i kroppen, det bør også tas i betraktning at Stano-lab 20 oral tabletter har en giftig effekt på leveren.

Merk følgende! Nå er Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) tilgjengelig i en ny pakke.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€42

Pakke

100 tabletter (20 mg / form)