ANAPOLON

kr957.10

Varenummer: 4333 Kategori:

Beskrivelse

ANAPOLON: HVA ER DET?

Anapolon skiller seg ut for sin styrke på bakgrunn av andre steroider i tabletter. Ved hjelp av dette anabole steroidet kan idrettsutøvere få store mengder masse og også få styrke raskt. Vår online steroidbutikk tilbyr idrettsutøvere muligheten til å kjøpe Anapolon til en attraktiv pris.

VIRKNINGER AV Å TA ANAPOLON

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er Oxymetholone. Når det gjelder anabol aktivitet, er de 3,2 ganger kraftigere enn det endogene mannlige hormonet. I dette tilfellet kan oksy betraktes som et moderat androgen siden den tilsvarende parameteren ikke overstiger 45 prosent.

Da forskerne laget en asteroide, fokuserte forskerne på dens medisinske bruk. En så sterk OC kunne imidlertid ikke gå ubemerket hen av idrettsutøvere. Som et resultat har Oxymetholone blitt brukt av idrettsutøvere i over fem tiår. La oss vurdere de viktigste positive egenskapene til oksy:

  • Rask økning i muskelmasse.
  • Arbeidet til transportproteinene hemmes effektivt.
  • Proteinmetabolismen akselereres.
  • Kraften øker dramatisk.
  • Produksjonen av røde blodceller akselereres.
  • Effektiviteten til den ligamentøse enheten forbedres.

Siden steroidet viser ganske sterk androgen aktivitet i løpet av syklusen, kan bare menn bestille Anapolon. Idrettsutøvere anbefales å ta hensyn til en lettere AAS. Kompetent bruk av hydroksy sikrer fravær av negative effekter. Muligheten for deres forekomst kan imidlertid ikke helt utelukkes. Selv om den aktive ingrediensen i det anabole er svakt smaksatt, er østrogene bivirkninger mulige. For å unngå helseproblemer foretrekker idrettsutøvere Proviron.

REGLER FOR BRUK AV ANAPOLON I SPORT

Anbefalt daglig dose av anabole stoffer er 50-150 mg. Nå snakker vi om kroppsbyggingsentusiaster, for i profesjonell idrett brukes dette anabole stoffet i høyere doser. I de fleste tilfeller varer Anapolon-kurset 1,5 eller maksimalt 2 måneder. Husk at dette er et steroid i tabletter med noen indikatorer på levertoksisitet.

For best mulig resultat, anbefaler vi å kombinere Anadrol med andre steroider. Husk at dette kun kan være injiserbar AAS. I kroppsbygging brukes oxy for raskt å få muskelmasse. Det er helt klart at det er verdt å kombinere det med lignende medisiner. Vanligvis er disse lange testosteroner og trenboloner, boldenone, nandrolondekanoat. Takket være slike kombinasjoner kan du få maksimal muskelmasse.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€96

Pakke

100 tabletter / 50 mg