BONAVAR

kr458.61

Varenummer: 4334 Kategori:

Beskrivelse

Oxandrolone (Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin) er et anabole steroid produsert av Searle Laboratories i 1964 under merkenavnet Anavar. Et syntetisk steroid der det andre karbonatomet i A-ringen er erstattet med et oksygenatom.

Det ble opprinnelig brukt til å behandle svekkede HIV-pasienter, anemi, forbrenning og styrke bein. Snart ble det aktivt brukt i kroppsbygging og ble inkludert i listen over gjenstandskontrollmedisiner.

Anabole effekt:

  • Forbedre lindring og fasthet av muskler (hovedvirkningen til oksandrolon)
  • Mer styrke
  • Forbrenne fett
  • Økte nivåer av veksthormon

Oxandrolone brukes ikke til muskelvekst. Hovedeffekten er å skape lettelse og redusere det subkutane fettlaget.

Påføring og dosering:

Varigheten av Anavar-kurset alene er 6-8 uker. Maksimal normalt tolerert daglig dose er 80 mg fordelt på 3 doser. Du bør starte med en dose på 20 mg / dag, og dele dosen i to doser. Etter en uke økes den til 40 mg / dag.

To dager etter at du slutter å bruke Anavar, bør du drikke en 10mg/dag syklus av tamoxifen i 1-2 uker for å gjenopprette testosteronproduksjonen.

Kombinasjon med andre legemidler:

For best resultat og for å unngå noen bivirkninger, anbefales det å inkludere sterkt androgene legemidler i syklusen:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteron

Når Anavar kombineres med andre medisiner, er gjennomsnittsdosen 40 mg / dag. Anavar-sykluser sammen med andre medisiner lar deg ikke bare få lindring, men også øke mager muskelmasse.

Bivirkninger:

En reduksjon i libido er mulig, ved konstant høye doser, undertrykkelse av produksjonen av eget testosteron, økt blodtrykk, hodepine, kvalme. Bivirkninger er sjeldne og Anavar anses å være en av de sikreste steroidene.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€46

Pakke

50 tabletter / 25 mg