Apto-Turinabol

kr707.86

Varenummer: 4313 Kategori:

Beskrivelse

Apto-Turinabol

Frigjøringsform – 10 mg oral tablett eller injeksjon i hetteglass

Den aktive ingrediensen er klorodehydrometyltestosteron

Ønsket om å få ren tørr muskelmasse uten overflødig vann ved å bruke AAS er det som skiller en erfaren idrettsutøver fra en nybegynner. Turinabol, et modifisert metanbasert steroid, vil hjelpe med denne vanskelige oppgaven.

Butikken vår tilbyr en rik katalog med medisiner av forskjellige merker, men med samme effekt: Turanabol, Turinabol, Turinover og mange andre. Vi garanterer rask levering både med egen henting og med bud, tilgjengelighet av samsvarssertifikater og produsentpriser.

Egenskaper og effekter

Å ta stoffet i kombinasjon med intens trening, riktig ernæring og et søvnregime garanterer atleten følgende effekter:

  1. Høykvalitets muskelvekst. Bare tørr muskelmasse, ikke en unse vann. På ett kurs kan du gå opp til 4-6 kg. I tillegg vil tilbakerullingsfenomenet minimeres, spesielt hvis det brukes sportsernæring.
  2. Forbedre utholdenhet, noe som vil være nyttig for aerobic trening.
  3. Styrkeforbedring: Treningsresultatene dine vil skyte i været.
  4. Forbedring av muskeldefinisjon: tegning og utstående årer er garantert.
  5. En reduksjon i mengden SHBG, som forbedrer anabolisme og testosteronproduksjon. Dette vil være spesielt nyttig når det kombineres med andre steroider.
  6. Beskyttelse av det kardiovaskulære systemet.

Når det gjelder de kjemiske indikatorene til Turinabol, er de som følger: 180% anabol aktivitet og 50% androgen i forhold til testosteron, ingen aromatisering, høy toksisitet til leveren, svak effekt på HH-aksen.

Et interessant faktum: du kan kjøpe orale steroider eller injeksjons hetteglass fra oss. Flere detaljer i den tilsvarende delen.

Bivirkninger og ulemper

Når du tar Turinabol, er negative reaksjoner i form av leversykdom mulig på grunn av dens høye toksisitet. Det gjenstår de eneste mulige negative reaksjonene i tilfelle overdose og neglisjering av opptaksreglene. I svært sjeldne tilfeller er undertrykkelse av produksjonen av ens eget testosteron og erektil dysfunksjon mulig: ifølge statistikk er de registrert bare 1 gang på 5 års bruk.

Blant manglene trekker nybegynnere bare ut den høye prisen på Turinabol. Det finnes imidlertid ingen billige legemidler på markedet med samme effekt.

Tips: Gitt den høye belastningen på kroppen, er det tilrådelig å sjekke helsen din og konsultere legen din før du kjøper Turinabol.

Hvordan du tar Turinabol

Bruksanvisningen er som følger:

  • et solo Turinabol-kurs. For nybegynnere – opptil 20-40 mg, for erfarne og profesjonelle idrettsutøvere – opptil 100-150 mg per dag, for idrettsutøvere og idrettsutøvere som praktiserer aerob aktivitet – opptil 10-20 mg per dag. Kursets varighet må ikke overstige 6 uker. Det er tilrådelig å dele den daglige dosen i flere porsjoner for å unngå hormonelle endringer og redusere belastningen på leveren;
  • kombinert. For å forbedre resultatene er det bra å kombinere stoffet med testosteron enanthate. Dette vil bidra til å redusere bivirkninger og maksimere muskeløkningen. Optimal dosering: 250 mg testosteron ukentlig, 20 mg «tbol» daglig. Kombinasjonssteroider kan også kjøpes i butikken vår.

På slutten av kurset gjenstår det bare å utføre PCT ved å bruke tamoxifen eller en annen østrogenreseptorblokker. Du kan kjøpe dem på apoteket eller hente dem i vår katalog. Men hvis kurset varte i mindre enn 6 uker og testing for hormoner til slutt viser seg å være normal, kan PCT bli oversett.

Fakta: Mens du tar stoffet, er bruk av antiøstrogener eller gonadotropiner ikke nødvendig.

Anmeldelser

De aller fleste Turinabol-anmeldelser er positive. Den brukes av både nybegynnere og amatører som besøker treningsstudioet for personlig utvikling, samt profesjonelle kroppsbyggere, vektløftere, styrkeløftere og andre idrettsutøvere. Alle legger merke til den høye effektiviteten i å rekruttere magre muskler, få eller ingen bivirkninger og minimalt tilbakerullingsfenomen. Gitt kvalitetsserien, lønner prisen på stoffet seg fullt ut.

I motsetning til testosteron, som sjelden røykes alene, fungerer Turinabol bra uten ekstra AAS. Selv nybegynnere bruker det da det sjelden viser bivirkninger og ikke skader kroppen i rimelige doser.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€71

Pakke

50 tabletter (10mg / form)