Choriomon 5000iu

kr398.79

Varenummer: 4312 Kategori:

Beskrivelse

Choriomon 5000iu

Gonadotropin (HCG) Gonadotropin

Hvis du er en kroppsbygger som bruker eller har brukt AC og leter etter en pålitelig måte å opprettholde eller gjenopprette reproduktive systemhelse og funksjoner, kan du finne gonadotropin (humant choriongonadotropin – hCG) nyttig. Siden koriongonadotropin er i stand til å gjenopprette størrelsen og funksjonen til testiklene, og dermed tillate normalisering av testosteronfunksjon og sædproduksjon ved å gjenopprette sin egen produksjon av LH og FSH.

Du kan trygt og enkelt kjøpe gonadotropin (HCG) gonadotropin i butikken vår.

Mange som bruker AC tyr til HCG-injeksjoner. Og det hjelper virkelig mange menn å gjenopprette eller styrke testikkelfunksjonen. Det selges i lyofilisert pulverformat som deretter fortynnes med vann til injeksjon. Denne formelen fungerer som kroppens LH (luteiniserende hormon) hormon og øker testosteronnivået i kroppen.

Virkningsmekanismen

Hormonet virker selv om naturlig LH kan være fraværende (eller fraværende) i menneskekroppen. Menn har en tendens til å stole på hCG for å holde testiklene i funksjon mens de tar steroider, rundt 500 U gonadotropin to ganger i uken kan stimulere testiklene tilstrekkelig til å hindre dem i å atrofiere når de utsettes for steroider. Uten hCG vil steroidbruk føre til testikkelatrofi, som, etter seponering av AS, vil føre til lang gjenoppretting av funksjonen med samtidig lavt testosteron og lav fertilitet (og dette fører til depresjon, dårlig humør, tap av muskelmasse og lav fruktbarhet). nivå av seksuell lyst eller impotens). Dette stoffet brukes også mellom kurs med AS eller når bruken er stoppet (for å hjelpe til med utvinning som en del av en kompleks PCT).

Andre mennesker kan ta dette produktet for å fremme raskt og vedvarende vekttap. Injeksjonen må vanligvis ledsages av en streng diett. Det er eksperimentelle bevis på at inntak av koriongonadotropin i kosten kan bidra til å opprettholde muskelmassen, og dermed gi bedre kroppssammensetning og raskere fettforbrenning takket være de høye testosteronnivåene.

Dette stoffet ble laget for å stimulere eggløsning hos kvinner og for å behandle underutvikling av sekundære seksuelle egenskaper hos menn, samt for å normalisere testosteronproduksjon ved hypogonadotrop hypogonadisme, forsinket seksuell utvikling, etc. I kroppsbygging har dette stoffet en anvendt funksjon og er involvert i opprettholde funksjonaliteten til testiklene mens du tar steroider.

I en enkel form ser testosteronproduksjonsordningen slik ut:

  • Gonadoliberinproduksjon i hypothalamus;
  • Effekten av gonadoliberin på hypofysen og produksjonen av LH og FSH;
  • Frigjøring av LH og FSH i blodet og aktivering av testiklene;
  • produksjon av testosteron og sæd i testiklene;

Når du tar steroider, slutter denne mekanismen å virke, et forhøyet steroidnivå signaliserer hypothalamus og hypofysen om å slutte å produsere GnRH, LH og FSH, og dermed etterlate testiklene uten de viktigste stimulerende stoffene. I dette tilfellet erstatter gonadotropin LH og FSH, slik at funksjonaliteten til testiklene opprettholdes.

Det er viktig å merke seg at følsomheten for effektene av LH og FSH (samt gonadotropin) påvirkes av et tilstrekkelig nivå av skjoldbruskkjertelhormoner, hvis nivået er lavt, uansett hvor høyt nivået av LH, FSH eller hCG administreres. av det ytre, vil testosteronnivået forbli lavt eller stige ekstremt dårlig.

Hvordan brukes HCG?

Vanligvis vil hCG-injeksjoner være mer effektive i HRT enn testosteroninjeksjoner for å opprettholde sunn sædproduksjon og testikkelstørrelse. Testosteron gir fordeler, men det har også sine ulemper da det kan forårsake fertilitetsproblemer og lavere fruktbarhet hos menn.

Derfor vil kjøp av gonadotropin (HCG) gonadotropin normalisere funksjonen til kjønnskjertlene.

Ifølge de fleste eksperter er det best å bruke hCG på en syklus for å sikre at testiklene kan forbli funksjonelle og aktivt reagere på det luteiniserende hormonet etter å ha stoppet steroidene.

I tillegg vil denne strategien bidra til å holde testiklene i normalområdet og gi ytterligere testosteronnivåer ettersom hCG stimulerer testosteronproduksjonen. De som bruker HCG for å gå ned i vekt, må holde seg på HCG og en lavkaloridiett for å maksimere kaloriforbruket. I tillegg bør man passe på å opprettholde tilstrekkelig hydrering for å unngå dehydrering under hCG-behandling for å redusere risikoen for uønskede bivirkninger.

Hvordan legge hCG?

Dette hormonet injiseres under epidermis (det øverste laget av huden) eller inn i musklene. De som ønsker å administrere dette hormonet hjemme bør vite hvordan de gjør det riktig og trygt. Det er mange videoer på youtube om hvordan du injiserer riktig og trygt.

Resepsjon

HCG bør tas med en steroidsyklus på 500 U to ganger i uken, i tilfelle fravær i løpet av kurset, innebærer post-syklusbehandling med HCG (ifølge M. Scully) injeksjoner med en dose på 2000 U annenhver dag mens tar Clomid eller Tamoxifen i 3-4 uker. For mer nøyaktig informasjon, spør spesialistene våre om råd.

Kunnskap er ditt beste forsvar mot dårlige opplevelser. Hvis du har spørsmål, få en gratis konsultasjon fra våre spesialister. Du bør aldri ta hCG hvis du har en disposisjon for trombose (det kan øke dannelsen av blodpropp).

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€40

Pakke

hetteglass fra 5000 UI