MASTERMED P 100

kr538.37

Varenummer: 4295 Kategori:

Beskrivelse

MASTERMED P 100

«Masteron» er et steroid introdusert i 1970. Det har blitt brukt medisinsk i 20 år for å behandle brystkreft, men på grunn av dets høye sannsynlighet for virilisering, brukes det ikke for øyeblikket.

Funksjoner og også funksjoner til «Masteron».

Drostanolone ligner i biologiske effekter på dihydrotestosteron. DHT gjennomgikk en strukturell endring når en metylgruppe ble tilsatt til den andre karbonposisjonen. Dette øker stoffets anabole karakter og forbedrer også hormonets motstand mot metabolsk nedbrytning i skjelettmuskulaturen. Drostanolonpropionat er et anabole steroid med antiøstrogene egenskaper.

I tillegg til mangelen på østrogen aktivitet, kan ikke stoffet være østrogen i menneskekroppen. Av disse grunnene har det blitt brukt til å behandle brystkreft. Kombinasjonen av Masteron og Nolvadex er mer effektiv enn kjemoterapi for å behandle denne kreften.

På grunn av dens antiøstrogene egenskaper er den populær blant kroppsbyggere. Ved riktig bruk opprettholder den muskelmassen godt under tørking. Masteron, som andre steroider, øker stoffskiftet og øker også graden av lipolyse (nedbrytningen av fett). Bruken av dette steroidet fører til en økning i styrke og utholdenhet. Hovedvirksomheten til denne butikken er salg av steroider og andre legemidler fra sportsfarmakologi, noe som øker treningseffektiviteten.

«Masteron» handling.

Effekten av Masteron vil være godt synlig i tørkeperioden. Det er ikke egnet for å få muskelmasse. Den brukes av kroppsbyggere på slutten av kurset, for å bryte ned fett og for å holde muskelmassen i god form. Masteron er i stand til å øke ulike egenskaper til idrettsutøvere uten å gå opp i vekt. Dessuten vil det til en viss grad øke utvinningsprosessene.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€54

Pakke

Forsterker fra 10 x 1 ml (100 mg / ml)