NPP 150

kr348.94

Varenummer: 4299 Kategori:

Beskrivelse

Nandrolon fenylpropionat 100

Nandrolon fenylpropionat

Nandrolon Phenylpropionate (Nandrolone Phenylpropionate). Dette stoffet tilhører gruppen anabole steroider. Du kan kjøpe nandrolon i vår nettbutikk. Vårt firma har vært på markedet i over ti år. Vi inntar en ledende posisjon innen salg av vektøkningsmedisiner, vi tar vare på helsen din og leverer kun høykvalitets vektjusteringsmedisiner.

Etter en enkelt injeksjon av nandrolon varer effekten 7-15 dager. Det har en svak androgen effekt. Opprinnelig ble det brukt til å behandle et stort antall sykdommer og plager, hvor det viste seg å være utmerket. Blant andre sykdommer hjelper det pasienter med osteoporose, brystkreft, brannskader og stunting i barndommen.

Det er verdt å merke seg at nandrolon har en annen positiv kvalitet, som ofte snakkes om av de som tar dette steroidet for å forbedre funksjonen til immunsystemet. I følge ubekreftede rapporter styrker det immunforsvaret betydelig, så det brukes ofte som en generell styrkende.

Kjøp nandrolon

På denne tiden brukes stoffet ofte av idrettsutøvere før de forbereder seg til konkurranser og i hverdagen. Noen ganger er det kombinert med testosteron. I dette tilfellet må injeksjoner gjøres oftere, da dette midlet fjernes fra kroppen raskest.

De positive egenskapene til stoffet:

  • tapet av proteiner i cellene reduseres;
  • regenereringsprosessen øker;
  • kroppen kommer seg raskt etter anstrengelse;
  • minst av alle legemidler beholder væske i kroppen;
  • har en liten belastning på leveren.

Vanligvis gjøres injeksjoner hver 3-4 dag. Gjennomsnittlig dosering er 25-100 mg per injeksjon. Den totale ukentlige dosen overstiger ikke 300-400 mg per uke. Det skal bemerkes at før du bruker medisiner eller hormoner, er det nødvendig med en spesialistkonsultasjon, samt streng overholdelse av alle doseringer og injeksjonsregler. Dette stoffet er ikke egnet for kvinner, da det skader den kvinnelige kroppen.

Hvis du av helsemessige årsaker eller i forbindelse med profesjonell sport trenger stoffet, besøk vår nettbutikk og kjøp Nandrolon Phenylpropionate eller andre midler for å støtte kropp og kondisjon.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€35

Pakke

1 hetteglass (10 ml), 150 mg / ml