Trenaplex E 200

kr917.22

Varenummer: 4304 Kategori:

Beskrivelse

Trenaplex E 200

I de fleste konkurranseidretter lover steroidbruk minst én diskvalifikasjon. Dette gjelder i prinsippet også for kroppsbygging, men alle forstår perfekt at det rett og slett er umulig å få mest mulig ut av en kropp av jern og lindring uten bruk av rusmidler. Og på narkotikamarkedet for øyeblikket kan du finne medisiner av en lett plan og de som brukes av fagfolk. Dette er nøyaktig hva Trenbolone Enanthate tilhører. Til sammenligning røyker alle steroider, inkludert «Trenbolone Brothers», stille på sidelinjen. Moderne farmakologi har ennå ikke oppfunnet en kraftigere ting. Selv om det er et relativt nytt stoff, har det fått et rykte som et geni blant kroppsbyggere.

Og dette er ikke forgjeves. Hva har Trenbolone Enanthate å tilby? Muskelmassen vokser raskt, du kan se endringer nesten hver dag og legger du testosteron til tren vil resultatet bli fenomenalt. Fett smelter som i en panne og vann hoper seg ikke opp i kroppen. Resultatet er en hard, hevet, elastisk og åreaktig muskulatur. Heroisk styrke øker med tretti prosent, og takket være økningen i antall erytrocytter øker også utholdenheten til atleten. I følge noen rapporter øker IGF-1 med 200 %. Metabolske prosesser akselererer. Ved å bruke Trenbolone Enanthate kommer kroppsbyggeren seg mye raskere etter trening. Men det er også et tveegget sverd: dette er seksuell tiltrekning og aktivitet. Hos noen kan det øke, hos andre kan det tvert imot avta.

Og hva slags kjemi kan klare seg uten bivirkningene. Trenbolone Enanthate er intet unntak, selv om mange av de som er iboende i andre steroider ikke er det. Gynekomasti og ødem, skadelige effekter på lever og nyrer er fraværende, som et stoff. Det er ingen aromatisering. Men aggresjon, akne, skallethet, økt fet hud og søvnforstyrrelser forekommer. Trykket øker ofte. Ettersom ditt eget testosteronnivå synker, er testikkelatrofi mulig. Men som du vet, er alle bivirkninger mulige med en uaktsom holdning til bruken av stoffet og en disposisjon for visse helseproblemer.

Trenbolone Enanthate og kvinner er uforenlige konsepter. For de som er i ferd med å takle kjemi for første gang eller for nybegynnere, er tren også kontraindisert. Kroppen må først venne seg til mindre voldsomme støt. Dette monsteret er kun for erfarne kroppsbyggere. Det ville ikke være overflødig å si at en lege, en trener og konstant overvåking av kroppens tilstand praktisk talt vil avbryte manifestasjonen av bivirkninger.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€92

Pakke

hetteglass fra 10 ml (200 mg / ml)