Androver

kr458.61

Varenummer: 4329 Kategori:

Beskrivelse

Androver er en kraftig anabol og androgen produsert av Vermodje. Steroidet er tilgjengelig i form av 50 mg tabletter (konsentrasjon av aktiv ingrediens) og er beregnet for oral administrering (inne).

I jernsport, fra kroppsbygging til styrkeløft, kan Androver (oxymetholone) kun anbefales til idrettsutøvere som har erfaring med sportsfarmakologi. Den har en ekstremt sterk og rask effekt, som vil være over toppen for nybegynnere.

Fordelaktige egenskaper

Med systematisk bruk av tabletter bidrar stoffet til forbedringer som:

  • Økning i muskelsystemet (på grunn av muskelhypertrofi);
  • Styrkevekst, økt utholdenhet;
  • Akselerasjon av utvinning;
  • Økt appetitt
  • Forbedrer funksjonen til leddbånd og ledd.

Androver har blitt bekreftet å ha effekten av å redusere SHBG og forbedre hematopoiesen. Dette fører til henholdsvis en økning i konsentrasjonen av fritt testosteron i blodet og en forbedring i transporten av oksygen til musklene. Det sies også å ha evnen til å øke utskillelsen av erytropoietin.

Merk: Oxymetholone (Androver og analoger) er en av de mest potente orale anabole steroidene: anabol aktivitet økes til 320 % av testosteron, androgen aktivitet reduseres med 70 %, og halveringstiden er ca. 9 timer. Det er et syntetisk steroid spesielt utviklet for medisinsk bruk på 60-tallet av det 20. århundre.

Bivirkning av Androver

Tabletter tolereres vanligvis godt av menneskekroppen. Hvis du ikke misbruker mottaket, vil det neppe oppstå alvorlige komplikasjoner. Imidlertid kan muligheten for å utvikle androgene, østrogene eller progestin bivirkninger ikke utelukkes 100 %. Mulig: overdreven vannretensjon, akne, økt blodtrykk, svette, undertrykkelse av libido, testikkelatrofi, skallethet, gynekomasti.

Også i anmeldelsene er det klager på kvalme, halsbrann og tap av appetitt.

Opptakskurs

Det er et kraftig medikament for styrke og masseøkning som må brukes systematisk for maksimale resultater. For idrettsutøvere anbefales en dosering på 50-100 mg / dag. Den daglige administreringsfrekvensen skyldes den korte halveringstiden til den aktive ingrediensen. Gjennomsnittlig varighet av kurset er 6 uker. Lengre tabletter brukes vanligvis ikke for ikke å forårsake leverkomplikasjoner.

En Androver-syklus kan kreve bruk av følgende legemidler: mesterolone (Proviron), anastrozol (aromatasehemmer), gonadotropin (hCG). Noen ganger er de bare nødvendige for å unngå bivirkninger, spesielt når det gjelder å bruke flere AAS sammen.

Clomiphene citrate (Clomid) eller tamoxifen (Tamoximed) bør brukes under behandling etter syklus for å gjenopprette og opprettholde resultater

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€46

Pakke

100 tabletter / 50 mg