Stanoxyl Depot 10 amps

kr498.49

Varenummer: 4301 Kategori:

Beskrivelse

Stanoxyl Depot 10 ampere

Winstrol

Winstrol er et anabole steroid mye brukt av styrkeidrettsutøvere. Dens aktive ingrediens er stanozolol. Med dens hjelp oppnås den nødvendige effekten av å ta stoffet, nemlig muskelbygging og androgene effekter.

Verktøyet er ikke en veldig sterk anabol, sammenlignet med andre stoffer på markedet. Men den milde handlingen garanterer et sakte, men svært pålitelig resultat. Winstrol produseres for injeksjon og i tabletter. Ved å analysere sammensetningen av stoffet, kan vi trygt si at det er avledet fra testosteron.

Winstrol injeksjon

Steroider er verdsatt for deres høye anabole indeks og lave androgene verdier. Dette er Vinces eiendommer. Dette bidrar til å redusere sjansen for en bivirkning. Den injiserbare formen av stoffet er ikke utsatt for aromatisering.

Dette er hovedgrunnene til at idrettsutøvere velger Winstrol Depot (injiserbart) for muskelbygging. Ofte brukes stoffet til vekttap, da det er i stand til å drive bort fettavleiringer og fremme tørking.

Regler for bruk

Produsentens instruksjoner anbefaler bruk av produktet til personer med kroppsvekt nær normalen. Før du tar eller injiserer Winstrol, bør du kjenne til de generelle reglene for standard bruk av stoffet:

 • du må injisere i biceps med 50 mg av en løsning;
 • opptil 25 mg av stoffet bør tas per dag hvis det frigjøres i tabletter;
 • i begynnelsen av kurset bør du ta minimumsdosen, det vil si 10 mg, og først etter 5-7 dager øke den til 25 mg;
 • på slutten av kurset bør også dosen reduseres.

Hvis du holder deg til dette kurset, er det ikke behov for terapi etter å ha tatt. Det anbefales å kombinere mottak av Winstrol og sportsernæring, dette vil bidra til å øke lindring.

Mye bedre å gjøre Winstrol injeksjoner

Idrettsutøvere krangler ofte hvilket injeksjonssted som er best. Mange forskjellige variasjoner kan høres. Men vi anbefaler ikke å prøve disse alternativene selv. For å unngå helseproblemer, avstå fra å eksperimentere.

Hvis injeksjonen gis for intramuskulær bruk, er det fornuftig at den må injiseres i muskelen. Den beste muskelen er gluteus maximus. Hvis du legger injeksjonen nøyaktig der, vil sannsynligheten for abscesser og andre ubehagelige øyeblikk reduseres til null.

Mange idrettsutøvere opplever at de beste resultatene oppnås ved å injisere i muskelen de ønsker å pumpe. Men det er ikke slik. Effekten vil være den samme, men du liker kanskje ikke den lokale reaksjonen.

Winstrol steroidprofil

Egenskaper til stoffet:

 • ingen aromatisering;
 • toksisitet av stoffet fra å ta det i pilleform;
 • frigjøringsformer: injeksjon og tabletter;
 • handlingsperioden er omtrent 8 timer;
 • resultatet er synlig: tabletter 21 dager etter inntak, injeksjon i 50 dager;
 • 320% anabole testosteroneffekt;
 • androgen 30%.

Fordeler med stoffet

I kroppsbygging er dette middelet ganske populært. Dette skyldes at det ikke har noen effekt på vekten med en merkbar effekt på lindring. Men dette er ikke de eneste fordelene med stoffet.

Endringer tilrettelagt av midlet:

 • lettelsen øker. Til tross for at Stanozolol ikke bidrar til å øke volumet av muskelfibre, er det i stand til å skape den lettelsen som alle sikkerhetstjenestemenn drømmer om. Årene på
  kroppen får et vakkert mønster, fettavleiringer reduseres;
 • overflødig væske fjernes fra kroppen. Derfor brukes dette verktøyet ofte under AAS-kurs og etter dem. Med sin hjelp elimineres hydreringen av cellene i kroppen;
 • etter å ha tatt stoffet, øker appetitten;
 • globulin er betydelig redusert, så effektiviteten av å bruke et anabole eller androgene steroider økes automatisk. Siden kjønnshormoner ikke er relatert;
 • antiprogestogene og antiøstrogene effekter på kroppen etter administrering (bedømt etter vurderinger av idrettsutøvere);
 • øker utholdenhet, styrke og dermed atletisk ytelse.

Siden Winstrol har et ganske lavt nivå av androgen aktivitet, kan det også tas av kvinner som driver med styrkeidrett. I denne forbindelse er det en av de sikreste steroidene. Tross alt blir det ikke omdannet til østrogen på grunn av mangel på aromatisering. Derfor, etter å ha tatt det, oppstår ikke uønskede manifestasjoner som ødem eller gynekomasti.

Bivirkninger

Faktisk er bivirkninger etter bruk av produktet svært sjeldne. Hvis riktig dosering blir observert, gjennomføres kurset under hensyntagen til anbefalingene fra spesialister, slik at de ikke kan være det i det hele tatt. Men det finnes også unntak. Noen ganger kan følgende manifestasjoner observeres:

 • hypertensjon. Det elimineres ved å ta antihypertensiva;
 • en økning i kolesterol. For å unngå dette, anbefales det å bruke det i kombinasjon med Winstrol Omega – 3;
 • smerte av injeksjonen, for formen på injeksjonen;
 • levertoksisitet når du tar piller;
 • migrene;
 • muskelspasme;
 • myokard hypertrofi. For å unngå, må du strengt følge doseringen.

Hvordan ta det for kvinner

Winstrol (Stenazol) inntak for kvinner og menn er betydelig forskjellig. Først av alt, doseringen. Hvis vi snakker om tablettformen av stoffet, bør en ung og sunn jente ta 4 mg per dag.

Om nødvendig kan dosen økes til 6, opptakskurset regnes som en og en halv måned. Det er normalt for en kvinne å tolerere mottak av dette middelet. Men når du bruker stoffet i form av injeksjoner, er det nødvendig å være på vakt mot en økning i nivået av androgener i kroppen.

Derfor, i tilfelle bruk av en slik doseringsform, injiser et halvt hetteglass av stoffet om gangen. Det er bedre å gjøre injeksjoner med en lang pause. 25 mg etter 4 dager er en trygg dose for kvinner.

 • Hvis mottaket utføres for å forbedre indikatorene for lettelse eller utholdenhet, er det bedre å velge et annet middel. Siden Stanozolol ikke vil tillate å kontrollere konstante hormonnivåer.

Meninger om Winstrol

Vanligvis, når det gjelder dette verktøyet, reagerer idrettsutøvere ganske positivt. Folk som har tatt mer enn én syklus med dette middelet hevder at effekten av stoffet er som lovet av produsenten.

Den eneste ulempen er ubehaget under injeksjonene. Hvis du kombinerer inntaket av Winstrol med systematisk og kompetent trening, rasjonell ernæring, er det fullt mulig å oppnå en økning i tegning og en økning i muskelmasse på opptil 10 kg.

Ved å ta Winstrol vil før- og etterbildene være vesentlig forskjellige. Det viktigste er å følge instruksjonene for opptak riktig, følge de anbefalte dosene.

Hvis vi analyserer statistikken, kan vi konkludere med at bare en femtedel av idrettsutøverne som brukte stoffet ikke var fornøyd med det. De tilskriver det ubehaget under injeksjonen, kostnaden for produktet og bivirkningene. Resten legger merke til det positive etter å ha tatt det.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€50

Pakke

Forsterker fra 10 x 1 ml (50 mg / ml)