NEBIDO

kr737.77

Varenummer: 4332 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse av stoffet

Det er enkelt å få testosterondosering for muskelbygging med Nebido. Du kan kjøpe det på apoteket og bestille det i nettbutikken. Legemidlet selges i 4 mg hetteglass, det må injiseres intramuskulært. Ett hetteglass i en pakke. Strukturen er identisk med testosteron, med unntak av prosessen med utskillelse av muskelvev i blodet. Laget i Tyskland.

Effekten av søknaden

Testosteron nebido har full effekt på kroppen. Ikke bare vil det være fordelaktig for de som svinger hardt, det vil også tillate deg å føle maskulin styrke og styrke, lagre energi, ta en optimistisk holdning og få mer tillit til dine evner. Innholdet i disse hetteglassene kan bevege kroppen og bli kvitt søvnighet. En dose Nebido tilsvarer 1000 mg testosteronundekanoat.

Funksjoner ved bruken av Nebido fra Norge:

  • Injiser ett hetteglass hvert kvartal (3 måneder);
  • Bruk under medisinsk tilsyn;
  • Forbudt å bruke av kvinner.

Testosteronundekanoat nebido er et langtidsvirkende medikament. I seg selv påvirker det ikke veksten av muskelmasse, men det lar deg skape et gunstig treningsmiljø. Hvis det er tretthet, sløvhet, tilsynelatende uberettiget nedgang i interessen for sport, et deprimert humør dukker opp, hverdagslige ting begynner å irritere eller gi opp – kanskje er alt et spørsmål om hormoner.

Det hormonelle stoffet testosteron Nebido vil tillate deg å løse disse situasjonene og vil gi deg styrke! Du vil føle deg trygg og komfortabel. I tillegg vil stoffet redusere mengden fettvev og stoppe ødeleggelsen av beinet. Aktiverer kroppens vitalitet. Injeksjoner kan hjelpe deg med å glemme leddsykdom (eller redusere smerte) og vil også bidra til å bevare bindevev og beskytte dem mot store belastninger under trening og konkurranse.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€74

Pakke

Eske / 4ml