CLOMID

kr269.18

Varenummer: 4320 Kategori:

Beskrivelse

Det er foreslått å kjøpe klomifensitrat som et middel for en selektiv virkning på østrogenreseptorer. Når det gjelder østrogenreseptorer, som finnes i hypofysen og eggstokkene, har et medikament fra trifenyletylengruppen en blokkerende effekt.

Som et resultat blir den negative tilbakekoblingsmekanismen mellom østrogen og hypothalamus hemmet. En enda viktigere prosess finner sted underveis: Klomifensitrat stimulerer en økning i utskillelsen av gonadoliberin fra hypothalamus. Som et resultat produserer hypofysen mer prolaktin, luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon, og testosteron produseres av testiklene (testiklene). Merk at virkningen av stoffet ikke direkte påvirker konsentrasjonen av østrogen i blodet.

Hva er betydningen av bruken av stoffet

De vurderte egenskapene til stoffet har vist seg etterspurt i tilfeller der anabole androgene steroider brukes. Faktisk, som et resultat av steroidkurset, reduserer kroppen produksjonen av naturlig testosteron kraftig, så klomifensitrat er veldig viktig for menn. Det hjelper å bringe naturlig testosteronsekresjon til det nødvendige nivået, noe som bidrar til å gjenopplive seksuell aktivitet, øke libido og gå tilbake til den vanlige rytmen av seksuell aktivitet. Selv etter de tøffeste syklusene med anabole androgene steroider, som alvorlig påvirker enkelte kroppsfunksjoner, takler klomifensitrat normaliseringen av seksuell aktivitet for å øke testosteronet innen to til tre måneder.

Som det er foreslått å ta Clomid som en del av rehabiliteringsterapi etter syklus

Legemidlet har et smalt omfang. Det brukes som hovedbestanddelen av post-syklusterapi, det begynner å bli brukt først etter at elimineringen av de viktigste anabole androgene steroidene fra kroppen er ferdig. Dette er en viktig forutsetning for bruk av klomifen og en garanti for effekten av effekten. Klomifensitrat, hvis pris er betydelig høyere enn for tamoxifen, som brukes til lignende formål, kan brukes etter ethvert steroidkurs. Dette er fordelen fremfor tamoxifen, fordi postsyklusbehandling ved bruk av anabole androgene steroider med progestinaktivitet (nandroloner og trenboloner) kun kan gjøres med denne østrogenreseptorblokkeren (eller det sjelden brukte toremifencitrat).

Instruksjonene for bruk av klomifensitrat tillater slik bruk, siden det ikke er noen farlig forbindelse med progesteronreseptorer når det gjelder bivirkninger.

Bivirkninger ved bruk av stoffet

Bruk av stoffet kan føre til negative bivirkninger:

  • undertrykkelse av insulinlignende vekstfaktorsekresjon (IGF-1);
  • en økning i nivået av globulin som binder kjønnshormoner;
  • direkte undertrykkelse av testikkelfunksjon;
  • en multippel økning i konsentrasjonen av østrogen;
  • utseendet til en synshemming (når den konsumeres i lang tid.

Hvordan Clomiphene Citrate brukes i kroppsbygging

I påvente av begynnelsen av terapien etter syklusen, er det verdt å utføre en analyse for å bestemme det faktiske nivået av testosteron, og deretter fortsette å gjenopprette den optimale funksjonen til hypothalamus kjertelen. testikkelbue. Varigheten av restitusjonsterapien bestemmes av hvor mye hypofyseaktiviteten har blitt hemmet. Det er vanligvis mellom to og fem uker.

Det spiller ingen rolle hvor klomifensitrat er til salgs, i et apotek eller en nettbutikk som tilbyr sportsfarmakologiprodukter, men det må være tillit til kvaliteten på medisinen som kjøpes.

For et enkelt kurs bør du kjøpe stoffet i tilstrekkelig mengde til å ta 50 mg de første to ukene og 25 mg de neste to ukene.

I moderat alvorlighetsgrad ble varigheten av daglig inntak på 50 mg clomid doblet. Hvis du må ta en vanskelig kur med anabole androgene steroider, er det verdt å kjøpe kvalitets Anfarm Hellas clomid, produsert av et gresk farmasøytisk selskap grunnlagt i 1967. Det tas daglig på 100 mg i en måned, hvoretter dosen halveres annenhver uker.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€27

Pakke

24 tabletter / 50 mg