Oxaver

kr458.61

Varenummer: 4328 Kategori:

Beskrivelse

Det farmakologiske stoffet oxaver, hvis omfattende produksjon ble grunnlagt av det moldoviske farmasøytiske selskapet Vermoji, får raskt fart både i kretsene til kroppsbygging og vektløfting entusiaster og i det profesjonelle miljøet til friidrettsentusiaster. Oxandrolone, som er en lett modifisert form for dihydrotestosteron, anses å være den grunnleggende aktive ingrediensen i den medisinske oxaver. En kjemisk erstatning av et karbonatom med et oksygenatom har skjedd i dette molekylet. Opprinnelig etter implementeringen av synteseprosessen i 1964, har anavar oxandrolone funnet et omfang av sin egen anvendelse som en integrert del av medikamentell behandling av osteoporose og anemi. Inkludert anavar, ble det aktivt brukt til å gjenopprette kroppen etter skader, blåmerker og brannskader.

Oxaver, vurderer de fleste av dem entusiastiske og entusiastiske, tilhører med farmakologisk sammensetning kategorien en av de kraftigste anabole steroidene. Oxaver, tilgjengelig fra butikken vår som spesialiserer seg på anabole steroider, hemmer reseptorene til hormonet kortisol. Ovennevnte hormon virker som en provoserende faktor for avsetning av fettceller og tap av muskelmasse. Basert på de ovennevnte fakta, kan vi konkludere med at ved å ta stoffet Anavar, Profesjonelle anmeldelser og som kan studeres på spesielle steder, kan idrettsutøvere lett redusere kroppsfettet betydelig, samtidig som de opprettholder den tidligere økte vekten. Anavar, det som kan kjøpes i vår online steroidbutikk, etter å ha lagt inn en bestilling på en enkel måte for en potensiell kjøper, øker syntesen av veksthormon, aktivt fremmer forlengelsen av beinene, bundet til musklene.

Takket være den dyktige mottakelsen av anavar, er en effektiv kamp notert i sirkelen av idrettsutøvere med overflødig kroppsfett på grunn av appetittundertrykkelse med dette stoffet. I de fleste tilfeller tas oxaver mellom sykluser av mange andre anabole steroider. En tydelig plussside av Anavera bør kalles dens evne til å øke antall androgenreseptorer i utøverens kropp. Legemidlet i seg selv er preget av lav androgen aktivitet og fungerer som et slags stimulerende middel for en multippel økning i idrettsutøverens styrkeindikatorer uten vesentlige vektendringer.

8 timer er halveringstiden til oxaver. I 10-12 dager skilles metabolittene til stoffet ovenfor fra kroppen. Takket være mottak av anavar, får muskulaturen stabilt et uttalt venemønster, et fast og elastisk utseende og veldefinert lindring.

Når du kjøper oxaver, «hvordan ta det riktig og uten helseskade? «Et riktig og rasjonelt spørsmål kan dukke opp. Eksperter fraråder å ta oxaver med mat for å unngå negative og ubehagelige konsekvenser som kvalme og en følelse av tyngde i magen. Tar 50-150 mg oxaver per dag, ifølge erfarne idrettsutøvere. oppnå fantastiske resultater. På grunn av ufarligheten til et slikt stoff, kan kvinner også bruke det uten frykt for negative konsekvenser.Det er viktig å observere den anbefalte dosen av stoffet, som er 20-40 mg. ta og varigheten av løpet av administrasjon .

Den daglige mengden oxver bør administreres tre ganger daglig i samme tidsintervaller. I løpet av 5-8 uker kan du ta en «solo» kurs med dette stoffet for å oppnå utrolig muskelavlastning. En uttalt anabol effekt vil være iboende som et resultat av kombinert bruk med andre legemidler. Det er optimalt å kombinere Oxaver med å ta Clenbuterol eller Stanozol under kutteperioden.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€46

Pakke

100 tabletter / 10 mg