T3

kr219.34

Varenummer: 4319 Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Liothyronin (Thyroid Liothyronine T3) er et av de viktigste skjoldbruskkjertelhormonene, som har en ganske sterk fettforbrenningseffekt på kroppen på grunn av dens evne til å akselerere det basale stoffskiftet. Det brukes aktivt i kuttesykluser for å få høykvalitets mager muskelmasse.

Når det brukes riktig, forårsaker ikke Liothyronine skjoldbruskkjertelen bivirkninger og kan brukes hos både menn og kvinner. Produsert av et av de kjente farmasøytiske selskapene «» UNIPHARMA «», som har fått et godt rykte i markedet. Du kan når som helst bestille stoffet på nettsiden vår.

Lyothyronine UNIPHARMA er svært effektiv i enhver idrett der det er viktig å bygge muskelmasse uten å samle fett og vann. Hovedapplikasjonen er i kombinerte sykluser. Dette stoffet fungerer like godt med de fleste steroider, peptider og fettforbrennere. Den optimale doseringen bør alltid velges individuelt, basert på utøverens kjønn, alder og erfaring.

Den gjennomsnittlige daglige dosen av Liothyronin bør ikke overstige 25-50 mg. Hormonet må tas i en eller flere doser, hovedsakelig om morgenen og om ettermiddagen. Gjennomsnittlig lengde på opptak til et kurs er 2 til 6 uker. Det er best å kombinere stoffet med testosteronpropionat, clenbuterol eller oxandrolone. Før du starter avtalen, er det svært viktig å gjennomgå en fullstendig medisinsk undersøkelse for å utelukke tilstedeværelsen av kontraindikasjoner.

Doser fra T3:

Det er to måter å dosere T3 på:

I det første tilfellet er målet å oppnå et konstant nivå av fettforbrenning eller å bidra til å opprettholde en kroppssammensetning nær det personlige idealet. Dosen av T3 kan imidlertid være svært lav, helst 12,5 mcg per dag, men i noen tilfeller opptil 25 mcg per dag. Ved en lav dose viser en skjoldbruskfunksjonstest generelt ingen undertrykkelse, selv ved langvarig bruk. Noen ganger observeres en moderat funksjonsnedgang ved høye doser, men resultatet er mye bedre enn når T3 ikke tas og den hemme funksjonen gjenopprettes raskt etter at bruken av T3 er stoppet.

I den andre tilnærmingen er målet å oppnå en ganske betydelig økning i fettforbrenningen ved bevisst å undertrykke skjoldbruskkjertelfunksjonen. Den mest foretrukne dosen er rundt 50 mcg per dag, men i noen tilfeller kan den økes til 75 mcg per dag. Det er tilrådelig å ikke ta slike doser konstant, men kun i en begrenset periode, for eksempel 8-12 uker, selv om det ikke er noen bestemt tidsramme.

 

Ved å dele T3-dosen

Siden T3 har kort halveringstid, er delt dosering å foretrekke fremfor en enkelt dose med mindre den totale daglige dosen er ubetydelig. For eksempel er det bedre å ta en dose på 12,5 mcg per dag en gang om morgenen, og en daglig dose på 50 mcg per dag er bedre å dele den i tre eller fire porsjoner i stedet for alt på en gang.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€22

Pakke

30 tabletter / 25 mcg