Trenbolone Acetate

kr538.37

Varenummer: 4303 Kategori:

Beskrivelse

Trenbolonacetat

Profesjonelle kroppsbyggere setter pris på Trenbolone for sin allsidighet og kaller det kongen av anabole steroider. Men stoffet har bivirkninger og kan være skadelig i utrente hender.

Artikkelen gir råd fra erfarne fagfolk, idrettsutøverne selv, om hvordan man bruker Trenbolone på den smarte måten.

Trenbolone er et injiserbart anabole steroid som brukes av idrettsutøvere, kroppsbyggere, styrkeløft, fitness, cross fitness og andre idretter. Steroidet har flere former: Trenbolone enanthate, Acetate og Hexa. Tren ble opprinnelig brukt i veterinærmedisin og var veldig flink til å øke muskelmassen og appetitten til storfe. Så stoffet ble modernisert for mennesker og emigrerte til slagmarkene for kroppsbygging. Tren er ikke for nybegynnere, det er sikkert!

Sportsfarmakologi-steroidet lokker med sine effekter, det er i stand til:

  • bygge muskelmasse raskt,
  • øke styrkeindikatorer,
  • forbrenne fett
  • har allsidighet,
  • har en anabol effekt.

Enheten er kraftig, men husk at den har mange «fallgruver» som du trenger å vite. For å være sikker på riktig bruk av kurset, anbefales det å bestå tester for innholdet av østradiol og prolaktin i kroppen.

Det anbefales å bruke tren i ikke mer enn 5-6 uker.

Anbefalte doser for amatører varierer fra 100 til 200 milligram per uke, for profesjonelle 300-500.

Når du bruker trenbolon, sørg for å bruke kabergolin, som kontrollerer prolaktininnholdet i blodet. Oppmerksomhet: Doseringen av sportsernæring og kurset velges individuelt med en autorisert lege eller instruktør.

Trenbolonacetat

Populært blant styrkeløftutøvere, brukes stoffet for å øke kraftytelsen. Den sterkeste anabole av dette merket. De brukes hovedsakelig til korttidskurs.

Trenbolone enanthate

Hvis idrettsutøveren fokuserer på å øke muskelmassen, kommer denne typen medikamenter til unnsetning. For noen er et steroid egnet, for andre er det helt uegnet. Hvis kroppen din tåler det tilstrekkelig, er du heldig. Legemidlet tørker opp og gir en kvalitativ økning i massen.

Velg derfor riktige og riktige produsenter. Nettstedet https://steroidsshop-ua.com har en fullstendig instruksjon og påføringsmetode.

Tren Hexa

Hexa – vil bidra til å redusere risikoen for problemer med østrogen, stoffet er universelt og egnet for nesten alle formål: økende styrkeindikatorer, øke muskelvolumet, forberede seg til en konkurranse. Sjekk ut nyansene på Steroid Shop com-nettstedet.

Denne eteren brukes i ulike idretter. Tren Hexa, som det vanligvis kalles, er en av de kraftigste anabole steroidene. I henhold til dens egenskaper overskrider den testosteron med 5 ganger.

  • Noen bivirkninger
  • Irritabilitet, aggresjon
  • Søvnløshet
  • Økt blodtrykk
  • Huden blir fet

Men de kan unngås og minimeres ved å bruke rimelige doser av andre stoffer og ta forholdsregler.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€54

Pakke

Forsterker fra 10 x 1 ml (100 mg / ml)