Anadrol 50

kr448.64

Varenummer: 4293 Kategori:

Beskrivelse

Anadrol 50

Hilsen alle lesere som tar til orde for en sunn livsstil! Dagens tema vil gjelde feltet farmakologi, eller rettere sagt stoffet Oxymetalon, som har flere varianter. Nedenfor vil vi diskutere dets egenskaper, bruksregler, bivirkninger, kontraindikasjoner, etc., og vi vil også finne ut hvor effektivt det akselererer veksten av muskelmasse.

Hva er dette stoffet og hva er det for?

Oxymetholone er et populært steroid blant idrettsutøvere som stimulerer produksjonen av hormonet erytropoietin og forbedrer dannelsen av hemoglobin. Enkelt sagt, dette stoffet, takket være dets høye anabole egenskaper, lar idrettsutøvere raskt gå opp i vekt, øke styrken og til og med helbrede skader.

Beskrivelse og en kort historie om utseende

Oxymetalon-steroidet så verden først i 1959, da Syntex Pharmaceuticals oppfant det for å behandle plager forårsaket av ubalanserte røde blodlegemer (oksygenbærende celler). Den er syntetisk av natur og har mange forskjellige navn: Oxydex, Anapolon, A 50, etc.

Salgsbetingelser

Anadrol (Oxymetalone i seg selv) regnes som et absolutt godkjent legemiddel og selges oftest i pilleform. Den har mange navn og forskjellige produsenter, så det er lettere å kjøpe ved å bestille gjennom en bedrift eller Internett. Dette krever ingen resept, men før kurset er det nødvendig å studere bruksanvisningen ordentlig for å oppnå maksimal effekt og redusere sannsynligheten for bivirkninger.

Hvordan påvirker det kroppen?

Steroidprofilen til dette stoffet er ikke forskjellig fra dets analoger (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) og har en større effekt på muskel- og skjelettsystemet. I tillegg fremskynder det alle metabolske prosesser, og øker dermed effektiviteten av trening. Enkelt sagt får musklene samme belastning, men restituerer seg raskere og risikoen for skader reduseres. Dette vil tillate deg å oppnå rask vektøkning.

Farmakokinetikk og farmakodynamikk

Anapolon er en sterkt anabol, det vil si stoffet som forbedrer stoffskiftet og akselererer også dannelsen av nye celler, syntesen av hemoglobin og aktiverer blødning.

 • Først av alt skaper dette stoffet gunstige forhold for reproduksjon av kollagen, noe som gjør muskel- og skjelettvevet mer elastisk og følgelig lar det tåle større belastninger.
 • Sammen med en økning i kroppsvekt aktiverer Anapolon andre systemer som øker nivået av vann og fett, for eksempel næringsstoffer i kroppen, som også tas med i faktisk vekt.
 • Når det tas av kvinner, har Anadrol 50 en effekt på produksjonen av hormonene østrogen og progesteron, som påvirker menstruasjonssyklusen, graviditet og seksuell utvikling, og som følgelig kan forårsake abnormiteter i kroppens funksjon.

Et annet trekk ved slike boostere er systematisk, det vil si bruken av kurset. Av denne grunn er det ekstremt vanskelig å opprettholde resultatene (vekt, styrke, etc.) etter slutten av kurset, og et kraftig fall er også mulig når du endrer stoffet til farmakologien eller dietten.

Utgivelsesskjema

True Oxymetholone produseres kun i to former: 50 mg tabletter og injeksjoner. I motsetning til sistnevnte er førstnevnte den vanligste og selges ofte på nettsider eller i sportsnæringsbutikker. Den omtrentlige prisen på et slikt stoff varierer avhengig av størrelsen på pakken. Det er urealistisk å finne det i hetteglass da de produseres i små mengder kun for de som av en eller annen grunn ikke kan ta piller.

Komposisjon

Hvis vi snakker om anabole stoffer, er det viktig å ta hensyn til den aktive evnen. Det manifesterer seg med Oxymetalon, som er av syntetisk opprinnelse. Det vil si at molekylet i preparatet er det viktigste aktive elementet som påvirker massen. Alle andre anses som hjelpemidler og nødvendige for assimilering. Enkelt sagt er Oxymethalon både navnet på stoffet og stoffet det er laget av.

Nytte og skade

Ved å spesifisere de positive egenskapene til anabole steroider og deres ulemper, kan det konkluderes med at de er de samme som andre lignende stoffer. Blant fordelene skiller følgende seg ut.

 • God avlastning fra kroppen på et par måneder.
 • Økt styrke og redusert risiko for skade.
 • Rask restitusjon etter trening.
 • Akselerasjon av metabolske prosesser.

På bakgrunn av disse betydelige fordelene er det også ulemper som allerede påvirker helsetilstanden.

Den største ulempen er brudd på testosteronproduksjonen på en naturlig måte.
Ubalanse i metabolske prosesser.
Evnen til å rulle tilbake (rask vekttap på slutten av mottaket).

Oxymetholone regnes som et godt medikament når det gjelder rask fysisk utvikling, men parallelt med det foregår mange prosesser i kroppen i en akselerert hastighet, og forstyrrer dermed den naturlige balansen. Det vil si at den har betydelige fordeler og ulemper som er motsatte av hverandre.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

I noen tilfeller er det til og med nyttig å ta dette stoffet, siden det opprinnelig ble oppfunnet som et stoff. Det er foreskrevet for pasienter med anemi og brukes også i strålebehandling. Takket være egenskapene gir Oxymetalone en rask restitusjon og tilbake til det gamle livet. Men med feil tilnærming kan du forårsake kolossal skade på kroppen.

For eksempel forbyr tilstedeværelsen av nyreproblemer kategorisk bruk av narkotika, da de belaster utskillelsessystemet i stor grad. Dessuten er dette steroidet ikke anbefalt for idrettsutøvere med lavt blodtrykk og leversykdommer, og enda mer for gravide kvinner. Generelt, hvis vi med rette kan anta at anabole steroider er de minst skadelige for en sunn og spenstig kropp.

Mulige bivirkninger

Etter å ha tatt Oxymetalone, kan tredjepartssymptomer oppstå.

 • Den mest signifikante negative effekten er på leveren siden det er et naturlig filter og passerer alle fremmede stoffer gjennom seg selv.
 • Manifestasjonen av mannlige karaktertrekk hos kvinner (ru stemme, hevet kropp, svulmende årer, etc.).
 • Muskelspasmer (kramper).
 • Kvalmefølelse, frysninger, magesmerter, fordøyelsesproblemer – disse tegnene kan uttrykkes individuelt.
 • Hudsykdommer.

Anadrol er strengt forbudt å ta under graviditet, selv om menstruasjonen bare er et par uker. Under slike omstendigheter er det bedre å gi opp dietter og unødvendig stress helt, men tvert imot, hvile mer og spise sunn vitaminmat.

Overdose

Hvis du ikke observerer dosen av stoffet mens du tar det, vil du ikke gå ned med en lett ubehag. Overdosering vil forårsake alvorlige forstyrrelser.

 • Fedme er en økning i kroppsfett.
 • Brystforstørrelse (hos menn).
 • I noen tilfeller en enkel lidelse (feber, magesmerter, etc.).
 • Hypertensjon.
 • Prostatitt, hårtap og nervøsitet.

Slike syndromer vises ofte hos de som tar Oxymetalone, og neglisjerer riktig dose.

Hvor lenge varer pakken?

For å si hvor lenge en pakke med dette steroidet vil vare, må du ta hensyn til størrelsen på selve pakken. På salg finnes disse oftere.

 • 20 stk – nok til 3 uker.
 • 60 stk – nok til hele kurset (6-7 uker).
 • 100 stk: En pakke er designet for 3 måneder og 1 uke.

Produsenten angir disse tidsintervallene, med henvisning til administrering alene med en standarddose (1 tablett per dag). Bildene av pakkene er presentert nedenfor.

Lagringsforhold

Oxymetalon anbefales å oppbevares på samme sted som alle andre farmakologiske midler – på et sted beskyttet mot fuktighet og lys. Det kan være et garderobeskap eller nattbord plassert vekk fra vannet. Så stoffet vil ikke miste sine egenskaper.

Utløpsdato

Virkningsperioden til Anadrol 50 (samme Oxy) vil i stor grad avhenge av emballasjen. Hvis det er en injeksjonsform (i hetteglass), er varigheten vanligvis ubegrenset. Det samme kan sies om kapslene. Men de fleste produseres i blemmer eller i bobler. I det første tilfellet garanterer emballasjen en pålitelig forsegling og dermed lang levetid. Men i den andre, når tabletteren er i det ytre miljøet, må lagring tilnærmes klokt og alle forhold må overholdes (beskyttelse mot fuktighet og lys).

Som regel beholder de fleste steroider sine egenskaper i mange år, da de har en syntetisk basis.

Hvordan ta det bra?

Det er nødvendig å starte med det faktum at ethvert stoff tas i henhold til instruksjonene som følger med. Derfor, før du bruker det, må det studeres nøye, selv om det er på et fremmedspråk. Når det gjelder Oxymetalone, beregnes den ut fra kroppsvekt og brukes i kroppsbyggingstabletter på 50 milligram. Å øke dosen vil ikke gi noen resultater, det vil bare skade kroppen.

Administrasjonsmåte og dosering

Som nevnt ovenfor, for en voksen idrettsutøver, er 0,05 g av stoffet per dag (1 tablett) nok. Dette vil være nok til å fremskynde metabolske prosesser og styrke muskel- og skjelettsystemet. Tidspunktet for inntak påvirker ikke resultatet spesielt, så det kan inntas før eller etter måltider.

Økte doser er kun ment for behandling av sykdommer og brukes ikke innen idrett.

Varighet av kurset

Ethvert steroid, uavhengig av dosering, tas i en viss periode, kalt et «kurs». Når det gjelder Anadrol, varer det i en og en halv måned eller 6 uker. Det vil si at i 45 dager bør utøveren ta en tablett (50 mg) hver dag, kombinere dette med et balansert kosthold og kraftig trening.

Mottaksordninger

Det anbefales å bruke Oxymethalon i idrett kun i perioder med hard trening. Kurset kan isoleres eller kombineres med andre legemidler. Dette er på grunn av det faktum at det forbedrer metabolske prosesser, men svakt påvirker kjertlene som er ansvarlige for produksjonen av androgener (kjønnshormoner), og forårsaker deres mangel. Derfor, for å forsterke effekten, kan hormoner fylles på fra utsiden, ved å kombinere mottak av Oxymetalone med andre midler.

Hvor lang tid tar det å handle

Hvis vi snakker om indre opplevelser, kan de høres allerede den første uken (en økning på 1-2 kg). Som regel reduseres smerter i leddene betydelig og styrke tilføres. Musklene føles fulle og restituerer seg mye raskere.

Et eksternt håndgripelig resultat vil vises etter 14 dager når omtrent halvparten av kurset er bestått. Men for maksimal effekt (8-10 kg masse) bør inntaket være komplett (alle 6 uker). For eksperimentelle formål, ta et bilde av deg selv før og etter dosen og se forskjellen.

Hva er det kombinert med?

Oxymetholone er oftest kombinert med legemidler som aktiverer kjønnskjertlene som produserer hormoner eller allerede inneholder dem i sammensetningen. En god følgesvenn er testosteron enanthate, dosen som bør være rundt 40 mg / dag, eller et annet middel som øker nivået av kjønnshormoner. For bedre å forstå handlingen til Anapolon, kan du se en video som forteller om dette stoffet.

Etter kurset terapi

For å gjenopprette den tidligere arbeidskapasiteten til kroppen, etter å ha tatt kurset, er det nødvendig å utføre PCT. Essensen av prosessen ligger i bruken av et medikament (for eksempel Clomiphene), som stimulerer den naturlige frigjøringen av kjønnshormoner og gjenoppretting av metabolismen. Det er best å starte behandlingen en uke etter bruk av Oxymetalone og fortsette i 14 dager. Det er fullt mulig å finne PCT-medisiner i et apotek. Vanligvis er standarddosen to tabletter for den første uken (morgen og kveld) og en for den andre uken (kun morgen).

Hvordan ikke kjøpe en falsk?

For å kjøpe et originalt legemiddel, må du kontakte de offisielle produsentene. De er.

 • The British Dispensary – den velkjente Androlic slippes.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Produsert av Oxiged 50.
 • Olymp Labs er en tyrkisk Oxymetalon.

Når du handler på nettet, prøv å lese anmeldelser fra besøkende og produktvurderinger.

Dessuten, hvis du følger instruksjonene nøye, må den inneholde produsentens kontaktinformasjon, inkludert telefonen. Hvis du ønsker det, kan du også ringe ham og høre om dette produktet er levert til forhandleren.

Hva skal emballasjen være?

For 2018 bruker produsenten av dette stoffet to typer emballasje: folieforseglede krukker og vanlige blemmer. Det bør huskes på at produkter som inneholder Oxymetalone har mange forskjellige navn: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone, etc. Men de er alle identiske og skiller seg bare i produsent og design.

Falsk og original hva er forskjellen?

Det er umulig å skille forfalskninger fra originalen med det blotte øye. Det første du bør være oppmerksom på er sertifikatet. Hvis det er tilgjengelig, indikerer det samsvar med den deklarerte kvaliteten på produktet. Derfor, i mangel av dette kjøpsdokumentet, kan man ikke engang snakke.

De sparer ofte på forfalskninger, så du kan finne feil med bare en overfladisk anmeldelse. Det kan være uklare bokstaver i bruksanvisningen, dårlig limte etiketter, defekter på emballasjen osv.

Tilbakemelding fra verten

Før og etter resultatene

Oksymetanol har vist seg effektivt i det farmasøytiske markedet, da det har mange fordeler og er det mest passende alternativet for både nybegynnere og erfarne idrettsutøvere. Det begynner å virke umiddelbart, og i løpet av seks uker er det fullt mulig å få 8 kg. Samtidig er det ingen alvorlige komplikasjoner ved slutten av kurset.

Hva sier leger og forskere?

Så langt er det få som godtar bruk av boostere generelt, da de endrer kroppens naturlige funksjon. Imidlertid sier leger at Oxymetholone, sammenlignet med andre anabole steroider, har mange fordeler. En av dem er ytelse. Det vil si at kroppen reagerer veldig raskt på innholdet i dette stoffet.

Selv om det er få katastrofale konsekvenser ifølge statistikken, er ingen immune mot dem. Beslutningen om bruk av stoffet tas av hver enkelt for seg selv.

Analoger

Blant analogene til Oxymetalone kan følgende skilles.

 • Anadrol og Anadrol 50.
 • Oxandrolone.
 • Anabol.
 • Chitosan.
 • Hvis vi snakker om medisiner med lignende virkning, kan vi vurdere Sustanon, Metan og Methyltestosterone.

Konklusjon

Oksymetanol er et naturlig brukt syntetisk steroid som har juridisk status og har mange forskjellige navn. I følge erfarne idrettsutøvere øker den faktisk kroppsmassen og følger med tilegnelsen av styrke, og den relativt lave kostnaden gjør den rimeligere. Men som alle anabole steroider har det sine bivirkninger, som oftest oppstår hos personer med en svak kropp. Derfor kan det bare tas trygt av fysisk friske mennesker som ikke har nyre- og leverproblemer.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€45

Pakke

60 tabletter (50 mg / form)