Stanover

kr269.18

Varenummer: 4327 Kategori:

Beskrivelse

Stanover 10 (Vermodje) er et anabole steroid, en formulering av stanozolol som brukes effektivt ved kutting. Med sjeldne unntak passer den godt sammen med andre sportsfarmakologier – andre anabole steroider og ulike peptidhormoner. Legemidlet er for oral (oral) administrering.

Vi tilbyr kjøp av Stanover billig. Hos AthleticPharma har kunder flere alternativer for å spare samtidig, inkludert et rabattsystem og et affiliate- eller produktsalgsprogram. Her finner du gode priser! Videre er hver besøkende garantert en komfortabel service. Bestillinger leveres så raskt som mulig i Den russiske føderasjonen og republikken Kasakhstan uten unødvendig risiko.

Full funksjonalitet

Den aktive ingrediensen i tabletteren er stanozolol. Steroidet er en modifikasjon av dihydrotestosteron utviklet for medisin eller veterinærmedisin, som utmerker seg ved høy anabol aktivitet og svake androgene egenskaper: henholdsvis omtrent 320 % og 30 % av testosteron. Den største fordelen er mangelen på aromatisering (det er ingen konvertering til østrogen).

I likhet med sine direkte kolleger har Stanover tabletter en hel palett av effekter som er nyttige for pumping:

 • Fremmer muskelvekst

(uten vannretensjon og fettansamling);

 • Fjerner overflødig fuktighet;
 • Reduserer kroppsfett;
 • Utvikle stivhet, muskelavlastning;
 • Øker utholdenhet og reduserer tretthet;
 • Det fører til en økning i styrkeindikatorer.

Derfor stimulerer stoffet en rekke mager muskelmasse. Selvfølgelig med forbehold om justering av treningsprogram og ernæringsplan for å fullføre aktiviteten.

Merk: Stanover tabletter kan undertrykke aktiviteten til SHBG i kroppen ved å øke konsentrasjonen av fritt testosteron i blodet, noe som har en positiv effekt på effektiviteten til de fleste sykluser.

Bivirkningen av Stanover er mild og naturlig forbigående hvis du følger anbefalingene for inkludering. Men risikoen for kviser, høyt blodtrykk, hodepine, smerter i store ledd eller skader på leddbånd kan ikke helt utelukkes. Det har også noen toksiske effekter på leveren (moderat doseavhengig levertoksisitet).

Anmeldelser bekrefter at Vermodjes Stanover (10 mg / tablett, 25 tabletter) er relativt trygt for mannlige idrettsutøvere og kvinner i idrett.

Hvordan å bruke?

Stanover i 10 mg tabletter er beregnet for systematisk, men kortvarig bruk:

 • syklusen varer i gjennomsnitt 5-7 uker (ikke mer, for ikke å forårsake leverskade).
 • Den anbefalte doseringsfrekvensen er daglig, i samsvar med halveringstiden til stanozolol, som ikke er mer enn 9 timer.
 • Effektive doser for menn starter ved 20-30 mg / dag og går opp til 40-50 mg / dag, for kvinner er en dose på 5-10 mg / dag tillatt.

Eksempler på sykluser for høykvalitets muskelvekst:

 • Sammen med testosteronpropionat (100-150 mg hver 2. dag) og trenbolonacetat (75-100 mg hver 2. dag).
 • Ved å kombinere fenylpropionat med testosteron og drostanolondipropionat (begge – 100-200 mg hver 2.-3. dag).

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€27

Pakke

100 tabletter / 10 mg