Test P

kr269.18

Varenummer: 4323 Kategori:

Beskrivelse

Testosteronpropionat (opprinnelig navn Testosteronpropionat) er et medisinsk steroidmedikament beregnet på menn. Hovedhandlingen til midlet er å øke nivået av testosteron i kroppen, noe som fører til en økning i muskelmasse og styrke. Testosteron er det viktigste mannlige hormonet som påvirker en manns seksuelle utvikling og egenskaper. Og dette er hovedelementet i steroidet, som navnet antyder. I visse doser er det nødvendig for enhver mann.

Beskrivelse av stoffet

Testosteronpropionat selges i pakker med 10 mg hetteglass. Det er produsert i form av en injeksjon, sterilt, injisert intramuskulært, det anbefales å bruke det i det forberedende stadiet og ikke før forestillinger.

Syklusen av påføring og effekter

Dette steroidet kan brukes både alene og i kombinasjon med andre legemidler. For det første anbefales det å injisere 50 mg testosteronpropionat annenhver dag. For erfarne idrettsutøvere: 100 mg, men hver dag. Steroidet virker raskt, men må påføres kontinuerlig i 4-6 uker for å være effektivt. Hvis du har gjort alt riktig (du lider ikke av svimmelhet og oppkast), vil du få muskelvekst og en følelse av styrke.

I tillegg til å øke styrken, kan et steroid:

  • Gentranskripsjon begynner;
  • Øk seksuell lyst;
  • Forhindre koronar og iskemisk hjertesykdom;
  • Fremskynde gjenopprettingsprosesser;
  • Forbrenne fett;
  • Øker nivået av insulinlignende vekstfaktor i leveren og hjertet.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€27

Pakke

10 ml / 100 mg