Test Mix

kr378.85

Varenummer: 4325 Kategori:

Beskrivelse

Test-Comp 250 fra Unigen er et androgen anabole steroid med langtidsvirkende effekt. Produktet er basert på en testosteronblanding. Frigjøringsform – væske til injeksjon i 10 ml hetteglass (dosering – 250).

Sammensetningen av Test-Comp 250 Unigen-blandingen inkluderer fire testosteronestere: fenylpropionat, isokaproat, propionat, dekanoat. På grunn av den gradvise avsløringen av hver del, når den kommer inn i kroppen, finner en varig virkning av produktet sted. Selv om vanlige injeksjoner ikke er nødvendig, vil idrettsutøverens hormonnivå garantert holde seg på samme høye nivå i lang tid.

Den oljeaktige basen til den viktigste aktive ingrediensen garanterer umuligheten av å løse den opp i vann og holde den i fettansamling til produktet er fullstendig eliminert fra kroppen.

Test-Comp 250 Unigen-effekter

  • bygge muskelvolum på kort tid gjennom økt proteinsyntese;
  • forhindre ødeleggelse av muskelfibre på grunn av undertrykkelse av kortisolproduksjon (anti-katabolisk effekt);
  • større motstand takket være bedre produksjon av røde blodceller, som er oksygenbærere for vevet;
  • øke en sunn appetitt for optimal muskelvekst uten risiko for total avfall;
  • stabilisering av fosfor- og nitrogenbalansen;
  • økt libido og seksuell lyst under mensen.

    De negative effektene som oppstår mot bakgrunnen av administreringen av steroidet inkluderer androgene reaksjoner.

Farmakodynamiske egenskaper:

Sustanon er sammensatt av fire testosteronestere (propionat, fenylpropionat, isokapronat og dekanoat).

Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet som syntetiseres og skilles ut av testiklene. Stimulerer veksten og utviklingen av mannlige kjønnsorganer og sekundære kjønnskarakteristikker (modning av prostata, sædblærer, penis og pung, fordeling av mannlig hår i ansiktet, kjønnshår, bryst), utvikling av strupehodet, kroppsmuskler og fettfordeling. Det opprettholder nitrogen, natrium, kalium og fosfor, forbedrer anabolisme og reduserer proteinkatabolisme. En for tidlig økning i konsentrasjonen av testosteron i blodplasmaet i perioden før puberteten fører til at pinealkjertelen lukkes og veksten stoppes. Det stimulerer produksjonen av erytropoietin og erytrocytter. Gjennom mekanismen med negativ tilbakemelding (tilbakemelding) hemmer den sekresjonen av luteiniserende og follikkelstimulerende hormoner fra hypofysen og hemmer spermatogenesen.

Hos kvinner hemmer det den gonadotrope funksjonen til hypofysen, funksjonen til eggstokkene og brystkjertlene, og forårsaker endometrieatrofi. Den antagonistiske virkningen av østrogen brukes i behandling av livmorfibroider, endometriose, brystkreft. Det viser en gunstig effekt på plager i klimaperioden.

Farmakokinetiske egenskaper:

Testosteronesterne som inngår i preparatet har ulik absorpsjons- og utskillelseshastighet, noe som gir en rask og varig effekt (opptil 4 uker) etter en enkelt injeksjon: testosteronpropionat virker i løpet av den første dagen, effekten av testosteron fenylpropionat og isokapronat starter 24 timer etter injeksjon og fortsetter i opptil 2 uker. Testosterondekanoat begynner å virke senere, men varer lenger. I blodet binder nesten 98 % av testosteron seg til en spesifikk globulinfraksjon som binder testosteron og østradiol. Biotransformasjon skjer i leveren til ulike 17-ketosteroider, som skilles ut i urinen etter konjugering med glukuron- eller svovelsyre (omtrent 90%). Omtrent 6 % av det absorberte legemidlet skilles ut ubundet i feces.

Bruksanvisning

Hos menn – androgen insuffisiens etter kastrering, eunukoidisme, hypopituitarisme, impotens av hormonell opprinnelse, symptomer på mannlig overgangsalder (nedsatt libido, mental og fysisk aktivitet), noen former for infertilitet med redusert spermatogenese, osteoporose forårsaket av androgen insuffisiens; hos kvinner – hyperøstrogenisme; fibroider; endometriose; brystkreft; osteoporose.

Påføringsmetode

Den anbefalte kuren med Test-Comp 250 er 3 til 4 uker. Imidlertid må varigheten og doseringen av legemidler bestemmes basert på utøverens fysiologiske egenskaper, hans erfaring med bruk av steroider og noen andre faktorer. Testosteronesterblandingen når sin maksimale konsentrasjon i blodet etter ca. 15 dager.

Doseringen av steroidene varierer fra 250 til 750 milligram per uke og injeksjoner utføres svært sjelden, en eller to ganger annenhver uke.

Test-Comp 250 anbefales ikke for kvinner.

Bivirkninger

Priapisme og andre tegn på overdreven seksuell stimulering (hyppige ereksjoner) hos gutter i prepubertalperioden – akselerert seksuell utvikling, økt frekvens av ereksjoner, forstørret penis og for tidlig lukking av epifysene; skade på spermatogenese og redusert spermmodning, oligospermi og redusert ejakulatvolum; abnormiteter i prostatakjertelen; hos kvinner – blødning fra fødselskanalen, økt libido; ved langvarig bruk av stoffet er viriliseringssymptomer mulig; hirsutisme, gynekomasti; seboré, akne, fet hud, akselerert hårtap; natrium og vannretensjon, ødem; symptomer på hyperkalsemi; tromboflebitt; kvalme, kolestatisk gulsott, økte nivåer av hepatiske aminotransferaser (når du slutter å ta, normaliseres de); hodepine, depresjon, aggresjon, angst, søvnforstyrrelser, parestesi.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€38

Pakke

10 ml / 250 mg