Ultima-Bold

kr388.82

Varenummer: 4300 Kategori:

Beskrivelse

Ultima-Fet

Boldenone (Equipoise) er et potent anabole steroid med det aktive kjemikaliet boldenone undecylenate, først syntetisert på 1950-tallet, ble utviklet eksklusivt for veterinærbehov (fra kyr til hunder). Dette har imidlertid ikke hindret idrettsutøvere fra hele verden i å bruke dette stoffet i kroppsbygging og andre idretter med suksess, takket være dets gunstige effekt på metabolismen, stimulerende proteinsyntese og øke antall røde blodceller.

På det svarte markedet er boldenone undecylenate kjent under følgende merker:

 • Likevekt
 • Boldabol
 • Fetball
 • Dristig
 • Ganabol
 • Lykkelig

Steroidprofilen til stoffet:

 • Androgen indeks: 50
 • Anabole indeks: 100
 • Østrogen aktivitet: lav
 • Progestogen aktivitet: svært lav
 • Halveringstid: 2 uker
 • Levertoksisitet: ingen.
 • Forberedelsesskjema: injeksjon
 • Tilbakeholdelsestiden for legemidlet: 4-5 måneder

De viktigste effektene av stoffet:

 • Hjelper med å få masse (i kombinasjon med andre steroider), akselererer proteinsyntesen
 • Det stimulerer appetitten
 • Tørk musklene, gjør dem lettelse
 • Øker vaskulariteten
 • Forbedrer utholdenhetsytelsen (som et resultat av akselererende oksygentransport til musklene)

Historien om oppdagelsen av Boldenone og farmasøytiske selskaper

Tilbake i 1949 patenterte det sveitsiske farmasøytiske selskapet Ciba boldenone det som et syntetisk anabole steroider. På begynnelsen av 1950- og 1960-tallet gjennomførte selskapet aktivt vitenskapelige eksperimenter på jakt etter boldenone-estere, og på slutten av 1960-tallet, begynnelsen av 1970-tallet, klarte de endelig å lage en langvarig arbeidsester av boldenone undecylenate, som begynte å bli solgt under merkenavnet Parenabol (som betyr – medikamentinjeksjon), som har blitt brukt medisinsk for muskelhypertrofi og beskyttelse av bein mot ødeleggelse ved osteoporose.

På slutten av 70-tallet forsvant boldenone definitivt fra det farmakologiske markedet og dukket opp noen år senere, allerede på veterinærmarkedet (hovedsakelig brukt til å øke muskelmassen hos hester), med Equipoise-merket takket være det amerikanske biofarmasøytiske selskapet Squibb, som solgte dette stoffet til slutten av 1985.

I 1985 kjøper det belgiske kjemiske selskapet Solvay boldenone fra Squibb og selger det på vegne av det til 1995, som senere overtas av et annet amerikansk farmasøytisk selskap, Wyeth (senere omdannet til veterinærselskapet Fort Dodge Animal Health «), som fortsatt selger likevekt med Amerika og andre land i verden.

For tiden har mange generika (legemidler som har aktive ingredienser som er identiske med de patenterte) av boldenone undecylenate dukket opp på markedet, noe som betyr at alle patentene for stoffet allerede er utløpt.

Boldenona ikke desilenate

Boldenone og dyr

Som du allerede har forstått, er det noen få handelsnavn for dette stoffet, som alle er forent av den aktive ingrediensen boldenone undecylenate. Så, som vi sa ovenfor, ble boldenone tidligere utelukkende brukt i dyrehold (for å øke appetitten og øke vekten av dyr):

 • Equipoise (USA) – for hester
 • Ganabol (Colombia) – for kyr og andre kjæledyr med horn
 • Venobol (Tyskland) – for kyllinger

Ganabol (veterinær boldenone)

Til tross for dette bruker idrettsutøvere, spesielt vestlige, mye boldenone i sin fysiske trening, fordi dette stoffet har en sterk anabol effekt, moderat androgen og godt tolerert av kroppen.

Forbindelsen mellom boldenone og andre anabole steroider

Det er ingen hemmelighet at mange anabole steroider, i deres kjemiske struktur og virkning på menneskekroppen, er veldig like. La oss sammenligne de populære anabole steroidene (methandrostenolone, testosteron og nandrolon) med boldenone mer detaljert.

Boldenone og metan

En gang i tiden trodde mange feilaktig (selv farmakologiske spesialister!) At boldenone undecylenate (heretter referert til som boldenone) er en injiserbar analog av det populære steroidet – methandrostenolone, på grunn av deres likhet i kjemisk struktur.

Hvis vi fjerner metylgruppen i syttende posisjon fra Dianabol og eterkjeden i samme posisjon i boldenone, vil i begge tilfeller disse stoffene ha identiske kjemiske formler, det har vært dette faktum i lang tid som har villedet mange mennesker .

Dette er tilfelle, men metylgruppen i syttende posisjon har en sterk effekt på de endelige egenskapene til stoffet, og endrer dens romlige struktur av molekylet. Etter at methandrostenolonet har gått gjennom leveren 2-3 ganger! metylgruppen i syttende posisjon spaltes og «metan» omdannes til 17-metyl-østradiol og boldenonmolekylet, med samme syklus, omdannes til svakere østradiol, hele prosessen med spaltning og transformasjon foregår under påvirkning av * aromatase.

* Aromatase er et binyreenzym som omdanner androgener (mannlige kjønnshormoner) til østrogen.

Derfor vil forskjellene være som følger:

Graden av aromatisering (omdannelsen av testosteron til østradiol, i et stoff med østrogene egenskaper) av boldenone er mye lavere enn for «metan»
I motsetning til boldenone, er methandrostenolone ikke i stand til å aktivere androgenreseptorfilen (på grunn av metylgruppen)

 • Methandrostenolone 100 tabletter (anabole steroider)

Som du kan se, er dette ikke så mye de samme stoffene, eller rettere sagt, de er helt forskjellige, og de har bare én ting til felles: å stimulere appetitten, og det er grunnen til at begge stoffene er så populære under masseøkningsperioden.

Boldenone og testosteron

Boldenone-undecylenat-molekylet har også en lignende struktur som testosteronmolekylet, den eneste forskjellen er i nærvær av en ekstra dobbeltbinding (ring A), på grunn av dette anses boldenone som et universelt medikament, fordi det ikke er gjenstand for handlingen av enzymet 5-alfa-reduktase, og dette er det menneskelige enzymet som er ansvarlig for omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron (DHT).

5-alfa-reduktase er et humant enzym involvert i steroidogenese, dvs. den biologiske prosessen der steroider dannes fra kolesterol og deres videre transformasjon til andre steroider.

Det vil si at det viser seg at 5-alfa-reduktase radikalt endrer egenskapene til det opprinnelige stoffet, men som du leste ovenfor har det ingen effekt på boldenone, og det er derfor dette stoffet anses som universelt, uavhengig av hvem som tar det.

Den kjemiske formelen til testosteron

Følgende generelle koblinger dukker opp mellom boldenone og testosteron:

 • Begge stoffene stimulerer androgenreseptoren perfekt og har ikke-genomisk aktivitet (en økning i antall kjerner i eksisterende muskelfibre).

Men selv ved høye doser påvirker ikke boldenone, i motsetning til testosteron, produksjonen av IGF-1 (insulinlignende vekstfaktor) av muskelfibre.

Boldenone og nandrolon

I sin effekt på menneskekroppen har begge stoffene størst likhet (til tross for molekylære forskjeller), hovedsakelig i tidspunktet for aktivering av androgenreseptoren og i tendensen til aromatisering.

Aromatisering i nandrolon, det vil si omdannelse til østradiol, skjer uten deltakelse av enzymet aromatase

De identiske egenskapene til begge stoffene, gjengitt til mennesker, har villedet mange eksperter, ifølge hvilke nandrolon og boldenone er to utskiftbare stoffer. Dette er imidlertid ikke helt sant, for det første fordi nandrolon omdannes under påvirkning av enzymet 5-alfa-reduktase til dihydrotestosteron, som på mange måter er dårligere enn testosteron når det gjelder androgenreseptoraktivitet i vevet. muskel, mens 5-alfa-reduktase i boldenone ikke har noen effekt, og det er derfor boldenone med rette kan betraktes som et kraftig nandrolonsteroid.

 

Nandrolon fra Balkan Pharmaceuticals

Og, selvfølgelig, ikke glem at nandrolon, i motsetning til boldenone, er generelt blottet for ikke-genomisk aktivitet. Men på den annen side er det første stoffet mer vellykket når det gjelder vektøkning, hovedsakelig på grunn av den aktive evnen til å stimulere progesteronreseptorer (progestinaktivitet). Det er grunnen til at boldenone ofte brukes sammen med methandrioldipropionat, som gjør det mulig å ta igjen nandrolon når det gjelder masseøkning.

Ganske ofte endrer idrettsutøvere som bruker nandrolon i treningen det i andre halvdel av kurset til boldenone undecylenate, som er skånsommere for kroppen, ikke så mye ved å undertrykke produksjonen av endogent testosteron, dette er testosteron, som produseres av kroppen uavhengig av kolesterol.

Funksjoner av applikasjonen og andre egenskaper til boldenone

Når du går opp i vekt

Idrettsutøvere bruker boldenone ganske vellykket under «masseøkning»-perioden, dvs. når det er viktig å øke muskelmassen uten å tenke på kvaliteten. Ved første øyekast kan det imidlertid virke som om bruken av dette stoffet for vektøkning ikke er helt rimelig, fordi det ikke er utsatt for aromatisering og ikke viser progestinaktivitet. Det er derfor når boldenone tas med det formål å få masse, kombineres det med «langtidsvirkende» testosteron som enanthate eller cypionate.

Ved bruk av boldenone (equipoise) øker appetitten, noe som selvfølgelig har en positiv effekt på vektøkningen, men da mange har erfarne «kjemikere» kjent fra sin praksis, må boldenone kombineres med medikamenter for å oppnå et godt resultat. hvor konsentrasjonen av den aktive ingrediensen er 200 mg / ml.

Boldenone for vektøkning

Muskeltørrhet

Mange farmakologiske eksperter anbefaler å bruke boldenone når du tørker musklene fordi det gjør det bra.

Det nesten totale fraværet av aromatisering og gestagenaktivitet hindrer overflødig vann i å samle seg i kroppen.

Husk imidlertid den økte appetitten over boldenone når du bruker den til tørking.

Boldenone for tørking av muskelmasse

Effekt av boldenone på motstand

Boldenone påvirker antall røde blodlegemer (erytrocytter) – det er flere av dem, på grunn av stimulering av et av nyrehormonene – erytropoietin, som øker på grunn av en økning i metabolitter 5b.

Denne egenskapen til boldenone, som en økning i antall røde blodlegemer, brukes med hell av idrettsutøvere fra ulike idretter, spesielt aerob orientering, hvor utholdenhet spiller en avgjørende rolle. For kroppsbyggere vil denne egenskapen til boldenone også være nyttig, fordi med veksten av muskelmasse øker også kapillærnettverket i musklene, og vi må selvfølgelig ikke glemme åredigheten, som vil være på nivå ved bruk dette stoffet, og dette er ikke en irrelevant faktor for kroppsbyggere som presterer i konkurranser.

Boldenone for utvikling av resistens

Hvor raskt virker boldenone?

På grunn av den tunge og lange eterkjeden påvirker ikke boldenone umiddelbart (sakte) kroppen og forblir i blodet i ca 3-4 uker. En annen ulempe med boldenone er det faktum at 1/3 av stoffet ikke virker – «ballast».

De åpenbare ulempene med boldenone undecylenate fikk farmakologiske laboratorier til å syntetisere stoffene boldenoneacetat og boldenonepropionat, som utmerker seg ved en lengre virkningsperiode og rask inkludering i arbeidet. I tillegg er begge stoffene (boldenonacetat og propionat) ikke uten ulemper, som mange idrettsutøvere bemerker, de er veldig smertefulle, og er ikke mye brukt i kroppsbygging, noe som ikke kan sies om andre idretter der utholdenhet er den dominerende faktoren. (friidrett, ski, sykling og så videre).

Hvilke doser av boldenone bør brukes?

Den optimale dosen er i området 300-800mg per uke, og for at de lave dosene av boldenone (300mg) skal være effektive, er det fornuftig å kombinere dem med andre anabole steroider. En arbeidsdose for en idrettsutøver er rundt 600-800 mg per uke.

Den lange halveringstiden til boldenone (tiden hvor halvparten av legemidlet fjernes fra kroppen etter den første injeksjonen, det vil si at konsentrasjonen av eter i blodet reduseres med 2 ganger) lar deg gjøre injeksjoner ikke mer enn en gang i uken. Imidlertid anbefaler farmakologiske spesialister å øke dosen med 1,5-2 ganger i løpet av de første 2 ukene, på grunn av den langsomme aktiveringen av dette stoffet.

Du bør ikke injisere boldenone mer enn en gang i uken, i tillegg til risikoen for økte bivirkninger på kroppen kan du raskt oppnå en kumulativ effekt (forsterket virkning).

Boldenone ikke stivnet

For kvinner

For å unngå jenter med uopprettelige bivirkninger i form av virilisering (først av alt, mannslignende hårvekst og utdyping av stemmen) etter bruk av boldenone, anbefaler vi sterkt å redusere doseringen til 75-100 mg per uke og varigheten av Kurset bør ikke overstige 4-5 uker.

Hvilke steroider kan boldenone kombineres (brukes) med?

For å øke muskelmassen kombineres boldenone med injeksjoner av Sustanon eller testosteron enanthate. Du kan også legge til oxymetholone i denne pakken.

For en mer uttalt «masseøkning»-effekt kan boldenone også brukes sammen med methandrioldipropionat, mens på grunn av methandriols korte halveringstid på 2-3 dager, bør injeksjonene administreres med intervaller: 2 ml -1 hver 2. dag eller 3. ml – 1 gang på 3 dager. I tillegg kan testosteron også legges til boldenone-methandriol-kombinasjonen for å akselerere vektøkning.

For å tørke muskler brukes boldenone vanligvis sammen med trenbolon eller stanozolol, noen kombinerer alle tre legemidlene sammen, noe som også er akseptabelt i prinsippet.

Mer erfarne idrettsutøvere kan prøve kombinasjonen boldenone + testosteronpropionat for å forbedre muskelkvalitet og lindring.

Boldenone (equipoise) arbeidskurs og doseringer

Varigheten av fødselskurset for menn er fra 8 til 10 uker, med den optimale dosen av boldenone fra 400 til 800 mg per uke (1 gang), alt som er lt; 400 mg er ineffektivt, og alt som er > 800 mg fører ikke til det beste resultatet. tvert imot øker det risikoen for bivirkninger.

Boldenone arbeidskurs

For å få muskelmasse er likevekten perfekt kombinert med trenbolon og testosteron (i dette tilfellet reduserer vi kurset til 6 uker, for å unngå å undertrykke produksjonen av testosteronet vårt og være sikker på å ta antiøstrogener)

For lindring og tørrhet av musklene er boldenone godt kombinert med Anavar og Winstrol

Og, selvfølgelig, ikke glem at ikke bare styrketrening assosiert med bruk av anabole steroider er involvert i den forbedrede prosessen med muskelvekst, men også elementær ernæring (for tørking, for masse), som også er en kraftig anabole faktor i øke muskelmasse og styrke…

Steroidkurs for bulking (boldenon + testosteron enanthate)

Vi presenterer for deg et av de mest populære, velprøvde og effektive «kjemi» nybegynnerkursene, som du må kjøpe følgende på det «svarte markedet» for:

 • Gi 200 eller 250 mg / ml
 • Testosteron enanthate 250 mg / ml
 • Tamoxifen 10 mg tabletter
 • Anastrozol (1 mg / form) eller Letrozol (2,5 mg / form)

Takket være inkluderingen av boldenone i kurset, reduserer vi dosen av testosteron-enanthate til minimumsverdier uten å påvirke den anabole effekten, dessuten tillater denne kombinasjonen å redusere den interne omdannelsen av anabole steroider til østrogener og den androgene aktiviteten til kurset. .

Tamoxifen, anastrozol, reduserer nivået av aromatisering av anabole steroider, og bidrar dermed til å minimere bivirkningene forårsaket av høye nivåer av østrogen i blodet.

Omtrentlig vektkurs for ekspert «kjemiske idrettsutøvere»:

 • Uke 1 – 8: Equipoise 800 mg / uke (til å begynne med, reduser til 400-600 mg)
 • Uke 1 – 8: Testosteron Enanthate 500mg / uke
 • Uke 1-10: Anastrozol eller letrozol som bestemt ved østradioltesten
 • Uke 11-13: Tamoxifen 20 mg per dag
 • Uke 14: Tamoxifen 10 mg per dag

Equipoise har lav aromatisering, så testosteroninjeksjoner er proporsjonalt mindre utsatt, for eksempel hvis boldenone er satt til 400/600, er testosteron tilsvarende 600/800.

Steroidkurs for muskelavlastning og tørrhet (boldenon + testosteronpropionat + winstrol)

For å fullføre dette kurset trenger vi følgende farmakologiske legemidler:

 • Boldenone 200 mg / ml
 • Testosteronpropionat 100mg / ml
 • Winstrol 50mg / ml (eller tabletter)
 • Anastrozol (1 mg / form) eller Letrozol (2,5 mg / form)
 • Tamoxifen – 20 mg tabletter

Inkludering i Winstrol-kurset vil gi deg et magert muskelsett av høy kvalitet, og det vil se slik ut:

 • Uke 1 – 8: Equipoise 800mg / per uke
 • Uke 1 – 8: Testosteronpropionat 100 mg/ml annenhver dag
 • Uke 6-10: Winstrol 50 mg / daglig (eller 10-20 mg daglig, i tabletter)
 • Uke 1-10: Anastrozol eller letrozol som bestemt ved østradioltesten
 • Uke 11-13: Etterbehandling med tamoxifen

Boldenone-kurs for muskelavlastning

Doseringen av testosteron og boldenon kan reduseres, og noen ganger bør den reduseres hvis du begynner å få helseproblemer.

Husk alltid at jo høyere doseringsverdi, jo større er sjansen for bivirkninger på kroppen.

Bivirkninger av boldenone (equipoise)

Boldenone har ingen signifikant effekt på produksjonen av sitt eget testosteron, på grunn av resistens mot 5-alfa-reduktase-enzymet, samt manglende evne til å omdannes til et kraftig androgen – dihydrotestosteron, derfor som slike bivirkninger (prostatahypertrofi, akne, skallethet, vekst av kropps- og ansiktshår osv.) på grunn av androgen aktivitet, blir balansen åpenbart ikke observert ved korrekt bruk (gjelder kun menn).

Videre bemerker vi at boldenones fil med lav østrogen aktivitet (2 ganger lavere enn testosteron!), lar idrettsutøvere bruke i treningsøktene sine uten bruk av antiøstrogener som beskytter utøveren mot gynekomasti, ødem og hypertensjon, samtidig tid, balansert i utøverens kropp, fungerer den som en aromatasehemmer, og hemmer dermed omdannelsen av testosteron til østrogen, så sørg for å overvåke nivået av østradiol (slik at det ikke sklir til null).

Akne pågående anabole steroider

På grunn av en økning i nivået av erytrocytter, kan de reologiske egenskapene til blodet forringes, det vil si at hematokriten (volumet av røde blodlegemer, som gjenspeiler forholdet mellom erytrocytter og plasma) vil føre til at det øker, så det er viktig å sjekke hematokriten på forløpet av boldenone, i tilfelle avvik fra normen, kontakt lege, som regel er nyre eller pentoksifyllin foreskrevet, noe som vil forhindre aggregering (adhesjon) av erytrocytter, det vil si ikke tillate opprettelsen av «søyler av mynter» og deres tredimensjonale konglomerater i fullblod, og dermed forbedre blodreologien.

Noen idrettsutøvere, når de bruker boldenone, rapporterer akne på armer, skuldre, bryst og rygg, som ganske enkelt elimineres ved å bruke spesielle hygieniske kremer og bruke antimikrobielle såper.

For kvinner er likevekt en av de sikreste anabole steroidene, hovedsakelig på grunn av dens lave androgene aktivitet (risikoen for viriliseringsfenomener vil være minimal).

Selvfølgelig, ikke glem lipidprofilen: bruk av anabole steroider øker det dårlige kolesterolet (LDL), så sørg for at du bruker omega-3 fettsyretilskudd på en «kjemi» selvfølgelig, og bli testet for hormoner.

Meninger om boldenone

Hvis vi analyserer vurderingene om bruken av boldenone, blir det klart at dette stoffet har vist seg å være svært effektivt, både separat når det tas, og i kombinasjon med andre anabole steroider.

Idrettsutøvere bemerker at hvis du tar boldenone i anbefalte doser, er det praktisk talt ingen bivirkninger (bortsett fra akne), men den anabole effekten er ganske merkbar (avhengig av kombinasjonen av kurset øker muskelmassen / muskelavlastningen / utholdenheten gradvis).

Mange trenere anbefaler å bruke Equipoise som det første anabole steroidet, hovedsakelig på grunn av dets uttalte anabole effekt på kroppen og lave androgene effekt.

Blant de negative aspektene ved boldenone er en ganske høy pris, noe som hindrer mange idrettsutøvere fra å bruke det i treningsøktene..

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€39

Pakke

1 hetteglass (10 ml), 250 mg / ml