Anapolon

kr677.95

Varenummer: 4314 Kategori:

Beskrivelse

Anapolon er et anabole steroid utviklet på 1960-tallet for behandling av osteoporose og anemi. På grunn av sin ganske høye anabole aktivitet, har stoffet vunnet popularitet innen kroppsbygging. For øyeblikket brukes stoffet fortsatt både i medisin og i sport.

Produktfunksjoner

Anapolon har følgende parametere:

Virkningsprinsippet er svært giftig for leveren, derfor må doseringsregimet følges strengt.

Etter inntak passerer oxymetholone gjennom leveren og går inn i den systemiske sirkulasjonen. En økning i nivået av testosteron i blodet har en positiv effekt på anabole prosesser. Anapolon holder på vann i kroppen som reduserer risikoen for skader under tung vekttrening og eliminerer også leddsmerter.

Effekter av bruk

Blant effektene som stoffet kan oppnå er:

  • betydelig vektøkning;
  • større styrke;
  • reduksjonen i nivået av subkutant fett;
  • større motstand.

Anadrol anses å være en av de mest effektive orale steroider. Applikasjonen lar deg få opptil 15 kg masse i 1 kur.

Eksempel løkker

Oxymetholone er egnet for både enkle og kombinerte sykluser. Anadrol kan kombineres med følgende legemidler: testosteronpropionat eller enanthate, boldenone, primobolan. Under ingen omstendigheter bør du kombinere midlet med andre orale AC-er da dette vil øke belastningen på leveren?

Hvis syklusen utføres for første gang, anbefales det å bruke stoffet alene i en dose på 50 mg i 4-6 uker. Etter slutten av medikamentadministrasjonen vil det være nødvendig å utføre post-syklusterapi, for eksempel ved hjelp av tamoxifen.

Bivirkninger

Blant bivirkningene av Anadrol er:

  • leverskade;
  • overdreven vannretensjon i kroppen, noe som resulterer i en økning i blodtrykket;
  • utvikling av gynekomasti (ekstremt sjelden);
  • kviser.

Oxymetholone er preget av utseendet til en tilbakerulling og redusert libido. Etter mensen bør du gjenopprette testosteronproduksjonen så raskt som mulig ved hjelp av PCT.

Anmeldelser

Kroppsbyggere anser Anadrol for å være det beste steroidet hvis en persons mål er maksimal masseøkning. Sportsleger anbefaler å bruke stoffet med forsiktighet. Leverenzymer bør kontrolleres ved testing hver 2. uke. Ved sterke trekksmerter i høyre hypokondrium eller nedsatt leverfunksjon bør syklusen avbrytes.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€68

Pakke

100 tabletter (25 mg / form)