Asset-250

kr837.46

Varenummer: 4307 Kategori:

Beskrivelse

Eiendel-250

Steroidmedisinen Sustanon er en av de mest populære sportsmedikamentene som inneholder en kombinasjon av testosteronestere. Nærmere bestemt inneholder Sustanon 100 mg testosterondekanoat, 60 mg testosteronisokaproat, 60 mg testosteronfenylpropionat og 30 mg testosteronpropionat. Sustanon inneholder også elementer som olje og benzylalkohol. I vår steroidbutikk kan du alltid kjøpe Sustanon til den beste prisen

Fordeler med Sustanon

Siden hver av testosteronesterne som utgjør Sustanon-preparatet har sin egen særpreg, som er absorpsjonshastigheten i kroppen, hjelper Sustanon med å opprettholde et tilstrekkelig høyt nivå av anabole hormoner i kroppen i en hel måned, noe som er tilstrekkelig for effektiv trening. Like viktig er det faktum at de foretrekker å kjøpe Sustanon også fordi dette stoffet ikke krever spesielt hyppige injeksjoner. Én dose på én injeksjon hver tredje uke er ofte tilstrekkelig, selv om erfarne idrettsutøvere bruker én injeksjon per uke.

Når det gjelder folk som fortsatt ikke er sikre på om prisen på Sustanon er berettiget, bør de rådes til å lese profesjonelle idrettsfellesskap på internett, hvor en stor mengde ganske overbevisende bevis er berettiget i form av positive anmeldelser om bruken. av Sustanon, som de allerede har hatt muligheten til å kjøpe. , både profesjonelle idrettsutøvere og vanlige amatører for å holde figuren i utmerket stand.

Det anbefales hovedsakelig å kjøpe Sustanon nettopp på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av fire typer testosteronester samtidig, men dette faktum har gitt opphav til den oppfatning at stoffet Sustanon kan erstatte et fullverdig kombinert treningsforløp, som er foreskrevet av eksperter. Men dessverre er dette ikke sant, da de fire elementene som utgjør stoffet Sustanon i kroppen kun omdannes til testosteron.

Ulempen med den høye populariteten til et stoff som Sustanon er at det i økende grad er mulig å komme over forfalskninger på markedet for sportsfarmakologi. Samtidig, for å kjøpe Sustanon, som garantert er autentisk, er det nødvendig å ta hensyn til flere egenskaper som varierer avhengig av produsenten av stoffet. I nettbutikken vår selger vi kun autentisk Sustanon, hvis pris er ganske overkommelig, da du enkelt kan sjekke siden alle stoffene i butikken vår «fungerer».

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€84

Pakke

10 hetteglass (1 ml / 250 mg)