Nandro D

kr408.76

Varenummer: 4326 Kategori:

Beskrivelse

Nandro 250 fra Unigen er et bredspektret steroid med moderat anabol og redusert androgen aktivitet. Dens viktigste aktive ingrediens er nandrolondekanoat, som skilles ut i kroppen i små mengder. Leveringsform – væske til injeksjon, hetteglass volum 10 ml, dosering 250.

Nandro 250 Junigen brukes til å effektivt bygge muskelmasse, samt øke styrke og utholdenhet, styrke bein og øke immunitet. Legemidlet anses som et ganske trygt steroid, men dets høye evne til å samhandle med gestagenreseptorer øker risikoen for bivirkninger.

Den anabole aktiviteten til steroidet er 150 % fra testosteron, 30 % androgen fra testosteron.

Effekter av Nandro 250 Unigen

  • uttalt akkumulering av muskelvolum, opptil 10 kg i ett slag;
  • fraværet av tilbakerullingsfenomenet, hvorved den økte vekten vedvarer selv etter at syklusen er avbrutt;
  • forebygging av utseendet av smertefulle opplevelser i leddene, styrking av beinsystemet og leddbåndene ved å aktivere produksjonen av kollagen og leddvæske;
  • økt motstand på grunn av en økning i massen av røde blodlegemer. Dette fører til en bedre oksygentilførsel til vevene og mindre forsuring;
  • øke den individuelle immuniteten til en idrettsutøver. Bivirkninger etter å ha tatt et steroid er sjeldne. De er representert av symptomer på virilisering, hyperkalsemi,
  • menstruasjonsuregelmessigheter, hemming av eggstokkfunksjon hos kvinner, samt hyperpigmentering av huden og irritasjon av urinveiene hos menn.

Farmakodynamiske egenskaper:

Et syntetisk derivat av testosteron med en svekket, men forsterket anabole androgen effekt.

Den anabole effekten manifesteres ved aktivering av reparasjonsprosessene i epitelet (integumentært og kjertel), i bein og muskelvev etter stimulering av proteinsyntese og strukturelle komponenter i cellene. Øker fullstendigheten av absorpsjonen av aminosyrer fra tynntarmen (mot bakgrunnen av et proteinrikt kosthold), og skaper en positiv nitrogenbalanse. Det stimulerer produksjonen av erytropoietin og aktiverer anabole prosesser i benmargen, som viser seg som en antianemisk effekt når jernpreparater administreres samtidig. Det hemmer syntesen av gonadotropiner og endogent testosteron. I høye doser hemmer det spermatogenesen. Det kan bremse barns vekst og seksuelle utvikling.

Bryter syntesen av vitamin K-avhengige plasmakoagulasjonsfaktorer (II, VII, IX, X) i leveren, endrer plasmalipidprofilen (øker LDL-konsentrasjonen og reduserer HDL-innholdet), forbedrer reabsorpsjon av natrium og vann i nyrene, noe som bidrar til til dannelsen av perifert ødem. Disse effektene forsvinner etter seponering.

Farmakokinetiske egenskaper:

Etter i/m administrering av 100 mg, nås Cmax i løpet av 1-3 uker. Det gjennomgår leverbiotransformasjon med dannelse av 17-ketosteroider. Det skilles hovedsakelig ut i urinen (over 90 %) og ca. 6 % i avføringen.

Bruksanvisning

Behandling av anemi ved nyreinsuffisiens (økt hemoglobinnivå og cellemasse), diabetisk retinopati, muskeldystrofi, Werding-Hoffmann spinal amyotrofi, (adjuvant) brystkreft, glomerulonefritt, omfattende brannskader, osteoporose.

Påføringsmetode

Nandro 250-kurset varer ganske lenge – fra to til to og en halv måned. På grunn av det faktum at nandrolon legges på eter med en lang sidekjede, kommer dens inntreden i kroppen gradvis, injeksjoner utføres ikke mer enn en gang i uken. Den optimale ukentlige dosen av steroidet er fra 400 til 600 mg av det aktive stoffet (men, selvfølgelig, beregningen gjøres rent individuelt, vanligvis i forholdet 4 milligram av stoffet per 1 kilo kroppsvekt). Standardkuren er lang, og du bør ikke utsette den – du vil få flere resultater med to kortvarige sykluser og doser enn med en kraftig.

Hvordan du tar Nandro 250 i kombinasjon med andre steroider:

Kombinasjonen av nandrolon er en prioritet, siden løpet av stoffet alene har en rekke ulemper i form av undertrykkelse av hormonproduksjon, redusert libido, etc. Vanligvis er Nandro 250 kombinert med testosteron. Kombinasjoner med stanozolol og methandrostenolone er også mulig.

Bivirkninger

Hos kvinner – symptomer på virilisering, hemming av eggstokkens funksjon, menstruasjonsforstyrrelser, hyperkalsemi.

Hos menn: i den prepubertale perioden – symptomer på virilisering, idiopatisk hyperpigmentering av huden, forsinkelse eller stopp av vekst (forkalkning av de epifyseale vekstsonene til de rørformede beinene); i post-pubertalperioden – irritasjon av blæren, gynekomasti, priapisme; i høy alder, prostatahypertrofi og/eller karsinom.

Hos menn og kvinner – progresjon av aterosklerose, perifert ødem, dyspeptiske lidelser, nedsatt leverfunksjon med gulsott, endringer i antall leukocytter, smerter i lange bein, hyperkoagulasjon med en tendens til blødning.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€41

Pakke

10 ml / 250 mg