Test E

kr378.85

Varenummer: 4324 Kategori:

Beskrivelse

Unigen Test E er et testosteron-enanthatbasert steroid i form av en væske for injeksjon. Den viktigste aktive ingrediensen har evnen til å opprettholde langsiktig aktivitet. Volumet av ett hetteglass er 10 ml, doseringen er 250 mg.

På grunn av den lange virkningsvarigheten til enanthate, er dette 2-3 uker, behovet for hyppige injeksjoner er minimert. Dermed forblir idrettsutøverens hormonelle bakgrunn på et stabilt nivå uten risiko for lokale allergiske reaksjoner (hud, hyperemi, kløe).

Indikatorene for den anabole og androgene aktiviteten til Depot Test 250 Yunigen er sammenfallende med testosteron. Evnen til å konvertere til østrogen er høy, sannsynligheten for undertrykkelse av hypothalamus-hypofyse-testikkelen er uttalt. Men på grunn av den lave levertoksisiteten er muligheten for en negativ effekt på leveren mindre. Varigheten av stoffet er 15 dager.

Test og Unigen-effekter

  • akselerert muskelbygging;
  • generell styrking av kroppen, styrking av immunsystemet;
  • aktivering av regenerative prosesser;
  • reduksjon av kroppsfett;
  • styrking av ledd og leddbånd.
  • Blant de negative reaksjonene som følge av å ta et steroid, kan tegn på overdreven seksuell stimulering (priapisme og andre), en høy frekvens av ereksjoner, hypertrofi av den mannlige
  • kjønnsorganet, forstyrrelser i modningen av sæd, gynekomasti, akne, depresjon skilles , aggresjon.

Farmakodynamiske egenskaper:

Testosteron Enanthate er en ester av testosteron. Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet som syntetiseres og skilles ut av testiklene. Stimulerer vekst og utvikling av mannlige kjønnsorganer og sekundære kjønnskarakteristika (modning av prostata, sædblærer, penis og pung, fordeling av mannlig hårmønster i ansiktet, kjønnsbein, bryst), utvikling av strupehodet, kroppsmuskler og fett fordeling. Det opprettholder nitrogen, natrium, kalium og fosfor, forbedrer anabolisme og reduserer proteinkatabolisme. En for tidlig økning i konsentrasjonen av testosteron i blodplasmaet i perioden før puberteten fører til at pinealkjertelen lukkes og veksten stoppes. Det stimulerer produksjonen av erytropoietin og erytrocytter. Gjennom mekanismen med negativ tilbakemelding (tilbakemelding) hemmer den sekresjonen av luteiniserende og follikkelstimulerende hormoner fra hypofysen og hemmer spermatogenesen. Hos menn med primær hypergonadotrop hypogonadisme normaliseres gonadotropinnivåene.

Hos kvinner hemmer det den gonadotropiske funksjonen til hypofysen, funksjonen til eggstokkene, brystkjertlene og forårsaker atrofi av endometrium. Den antagonistiske virkningen av østrogen brukes i behandling av livmorfibromer, endometriose, brystkreft. Det viser en gunstig effekt på plager i klimaperioden.

Farmakokinetiske egenskaper:

Testosteron enanthate absorberes sakte. Maksimal konsentrasjon i blodet observeres 72 timer etter administrering. Kampanjen varer i 2-4 uker. I blodet binder nesten 98 % av testosteron seg til en spesifikk globulinfraksjon som binder testosteron og østradiol. Biotransformasjon skjer i leveren til ulike 17-keto-steroider, som skilles ut i urinen etter konjugering med glukuron- eller svovelsyre (ca. 90%). Omtrent 6 % av det absorberte legemidlet skilles ut ubundet i feces.

Bruksanvisning

Hos menn: androgen insuffisiens etter kastrering, eunukoidisme, impotens av hormonell opprinnelse, symptomer på mannlig overgangsalder (nedsatt libido, mental og fysisk aktivitet), akromegali; med prostatahypertrofi; osteoporose forårsaket av androgenmangel; med angioneurotiske former for angina pectoris.

Hos kvinner – med klimakteri vaskulære og nervøse lidelser i tilfeller der østrogene legemidler er kontraindisert (for svulster i kjønnsorganer og brystkjertler, livmorblødning); samtidig med strålebehandling for bryst- og eggstokkreft (vanligvis hos kvinner under 60 år); med dysfunksjonell livmorblødning hos eldre kvinner.

Bivirkninger

Priapisme og andre tegn på overdreven seksuell stimulering (hyppige ereksjoner) hos gutter i prepubertalperioden – akselerert seksuell utvikling, økt frekvens av ereksjoner, forstørret penis og for tidlig lukking av epifysene; skade på spermatogenese og redusert spermmodning, oligospermi og redusert ejakulatvolum; abnormiteter i prostatakjertelen; hos kvinner – blødning fra fødselskanalen, økt libido; ved langvarig bruk av stoffet er viriliseringssymptomer mulig; hirsutisme, gynekomasti; seboré, akne, fet hud, akselerert hårtap; natrium og vannretensjon, ødem; symptomer på hyperkalsemi; tromboflebitt; kvalme, kolestatisk gulsott, økte nivåer av hepatiske aminotransferaser (når du slutter å ta, normaliseres de); hodepine, depresjon, aggresjon, angst, søvnforstyrrelser, parestesi.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€38

Pakke

10 ml / 250 mg