Dianabol 25 mg

kr996.98

Varenummer: 4308 Kategori:

Beskrivelse

Dianabol 25 mg

Dens kraftige anabole og lave androgene effekter gjør Dianabol til en av favorittsteroidene for erfarne kroppsbyggere og idrettsutøvere. Ved hjelp av ham oppnås betydelige resultater når du får masse og øker styrke.

Det er to former for stoffet: oral og injiserbar. Imidlertid brukes sistnevnte praktisk talt ikke på grunn av sin høye kostnad og lave effektivitet.

Interessant fakta: Dianabol har blitt brukt siden forrige århundre. De ble tildelt både nybegynnere som går på treningsstudioet og profesjonelle kroppsbyggere, olympiske idrettsutøvere.

Egenskaper og effekter

Etter å ha kjøpt og begynt å ta ut penger fra Balkan, vil utøveren kunne:

 • raskt få muskelmasse ved å akselerere proteinsyntesen. I en Dianabol-syklus kan du få opptil 15% av din totale kroppsvekt;
  øke kraftytelsen;
 • stimulere akselerasjonen av gjenopprettingsprosesser i kroppen;
 • forbedre absorpsjonen av nyttige sporstoffer og proteiner;
 • styrke bein- og leddsystemene;
 • beskytt deg mot katabolisme;
 • positivt påvirke hematopoiesis og øke nivået av erytropoietin;
 • øke appetitten;
 • og også brenne litt subkutant fett.

Fra de kjemiske egenskapene til Dianabol kan man skille en 200% anabol og 50% androgen aktivitet sammenlignet med testosteron, en moderat toksisitet til leveren.

Råd: I vår butikk kan du kjøpe steroider for det kombinerte kurset med Dianabol, som betyr for profylakse og post-syklus terapi. Sistnevnte kan kjøpes på apoteket, men kostnadene vil være mye høyere.

Bivirkninger og ulemper

Å ta Dianabol kan føre til gynekomasti, akne, hårtap, høyt blodtrykk, nyre- og leversykdom, væskeretensjon og til og med testikkelatrofi. Alt dette manifesterer seg imidlertid bare i tilfelle en overdose og et feil konstruert kurs. For å unngå alt dette bør du følge anbefalingene, trene intenst, spise riktig og bruke sportsernæring for å minimere tilbakerullingsfenomenet.

Blant ulempene med Dianabol er det bare den høye prisen som kan identifiseres. Det er imidlertid fullt berettiget hvis vi vurderer sikkerheten, effekten og effekten av legemidlet.

Råd: Før du kjøper et produkt, bør du sjekke helsen din og konsultere en lege.

Hvordan å bruke

Reglene for å ta Dianabol er som følger:

 • når det tas alene, ikke ta mer enn 5-50 mg per dag. Den spesifikke verdien avhenger av de individuelle indikatorene: generell helse, fysisk form og erfaring med farmakologi. Varigheten av kurset bør ikke overstige 7-8 uker;
 • med kombinerte kurs er det greit å kombinere Dianabol med Stanozolol, Nandrolon eller Sustanon for å øke tørrmassen. Ytterligere AAS bør inkluderes i velkomsten på slutten av kurset,
 • som vil konsolidere massen og de oppnådde resultatene;
 • generelle råd: å dele den daglige dosen flere ganger for ikke å belaste hormonsystemet, bør kvinner ikke ta mer enn 5 mg per dag,

På slutten av Dianabol-kurset må du gjennomgå behandling etter syklus. For å gjøre dette, bør du kjøpe et passende middel – Tamoxifen eller Clomid. Dette vil tillate deg å jevne ut testosteronproduksjonen din.

Anmeldelser

Kombinasjonen av rimelig pris, høy effektivitet og sikkerhet gjør produktet til en favoritt av AAS for både nybegynnere og profesjonelle. Dianabol brukes av idrettsutøvere og vektløftere, kroppsbyggere og idrettsutøvere involvert i kampsport, svømming. Og den raske elimineringen fra kroppen innen fem dager lar også idrettsutøvere kjøpe produktet for å bruke rett før konkurransen.

Øk muskelvekst ved å forbedre styrke og helse – Kjøp Methandrostenolone fra All-Steroid Shop! Du finner leveringstider og priser i den tilhørende delen.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€100

Pakke

100 tabletter (25 mg / form)