TAMOXIFEN

kr239.28

Varenummer: 4321 Kategori:

Beskrivelse

Tamoxifen

Tamoxifen er et av de beste SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) produktene på markedet og et veldig populært Sopharma-produkt som brukes av idrettsutøvere som bruker steroider. Tamox er en antagonist og en agonist på samme tid, og fungerer som et østrogen i noen deler av kroppen og et antiøstrogen i andre deler av kroppen. Hva bestemmer dens handling for å beskytte mot gynekomasti og aktivere produksjonen av sitt eget testosteron ved å normalisere lipidnivåer, redusere muligheten for aterosklerotiske endringer.

Du kan kjøpe Tamoxifen enkelt og greit i vår butikk.

Virkningsmekanismen

Tamoxifen citrate er faktisk en ikke-steroid østrogenreseptorblokker som viser sterke antiøstrogene egenskaper, men er faktisk en reseptormodulator. Tamoxifen er effektivt for å hemme den effektive bindingen av østradiol til østrogenreseptorer, og forhindrer eksponering for en spesifikk reseptor ved å blokkere responsen på østrogeneksponering i DNA. Resultatet er en reduksjon i aktiviteten til de tilsvarende genene, noe som reduserer cellens respons på østrogen. I tillegg øker en østrogenantagonist reguleringen av å produsere protein W (TGFb), som forhindrer utviklingen av kreftceller og reduserer også nivået av insulinlignende vekstfaktor 1 (IGF-1), som reduserer delingen av alle celler, inkludert kreftceller. Tamoxifen reduserer aktiviteten til PKC-enzymet ytterligere og, avhengig av dosen,

Å kjøpe tamoxifen reduserer derfor sjansen for å utvikle en rekke kreftformer.

Tamoxifen har faktisk mange påføringsmetoder når det gjelder steroidsykluser for toppidrettsutøvere. På grunn av det brede spekteret av handlinger, brukes tamoksifenterapi hovedsakelig av spesifikke kroppsbyggere i steroidsykluser eller senere som postsyklusterapi. Først av alt unngår virkningen av tamoxifen bivirkningene av steroider relatert til østrogen. Tamoxifen blokkerer østrenreseptorene i brystvevet, og forhindrer utviklingen av gynekomasti (brystutvikling hos kvinner).

Eiendom

  • Blokkerer østrogenreseptorer;
  • Normaliserer lipidprofilen, noe som reduserer muligheten for å utvikle aterosklerose;
  • Reduserer risikoen for brystkreft med 50 %;
  • Reduserer risikoen for osteoporose (benskjørhet);
  • Aktiverer produksjonen av LH og FSH, øker nivået av endogent testosteron og brukes derfor som et PCT-legemiddel;
  • Den kan brukes til å bekjempe gynekomasti;
  • Resepsjon

Forbruket av dette stoffet er individuelt og for ulike bruksområder.

For å raskt stoppe utbruddet av gynekomasti, er det for eksempel tilrådelig å ta 40 mg tamoxifen per dag til alvorlighetsgraden av gynekomastisymptomene avtar.

Som et PCT-produkt brukes Tamoxifen ofte i doser på 20-40 mg per dag, avhengig av «» alvorlighetsgraden «» av steroidsyklusen i 3-4 uker på bakgrunn av å ta koriongonadotropin 2000 U annenhver dag (hvis gonadotropin ble ikke brukt i selve syklusen, og støttet testiklenes arbeid).

Det er viktig å presisere at det ikke anbefales å ta tamoxifen ved steroidforbruk som nandrolon, trenbolon eller miboleron, på grunn av mulig økning i progestinbivirkninger.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€24

Pakke

30 tabletter