PROVIRON

kr239.28

Varenummer: 4318 Kategori:

Beskrivelse

Proviron Bayer

Proviron Bayer er et unikt produkt i markedet for syntetiske steroider. Mange idrettsutøvere kaller det et anti-østrogenmiddel, men dette er ikke helt riktig. Proviron har også flere andre effekter:

  • Det fungerer som en analog av mannlige kjønnshormoner, men det er vanligvis upassende å bruke det separat til disse formålene;
  • Proviron kan undertrykke effekten av østrogen;

I blodet binder det seg til globulinproteiner, som fjerner og inaktiverer testosteron fra kroppen, og øker testosteronnivået;

Og Proviron kan også dramatisk øke libido (noen idrettsutøvere har spontane ereksjoner).

Dette stoffet brukes aldri alene. Det anbefales å kjøpe Proviron for å bruke det under den generelle steroidsyklusen.

————————————————– —

Det er noen tilbakemeldinger i en manns kropp. Når det er få kjønnshormoner som sirkulerer i blodet, aktiveres mekanismer i kroppen som aktiverer testiklene og tvinger dem til å produsere større mengder testosteron.

På den annen side, hvis det er flere hormoner enn nødvendig, undertrykkes funksjonen til testiklene. Tenk deg nå hva som skjer i kroppen under eller etter syklusen til de fleste anabole steroider. Det endokrine systemet «» forstår «» at kjønnshormonene ikke bare er for mange, men for mange! Aktiviteten til eget testosteron avtar dramatisk. Og dette truer utviklingen av et stort antall bivirkninger.

Det er mot dem at proviron er rettet bayer. Den har liten anabol aktivitet, men den er ikke nyttig.

Mange idrettsutøvere velger å kjøpe Bayer Proviron for å bekjempe de negative effektene av noen steroider.

Effekter av Proviron Bayer

Det er et protein i blodet som binder og inaktiverer overflødig mannlig kjønnshormon. Det er mot ham at proviron-bayer opptrer. Så det påvirker ikke nivået av testosteron i blodet, men det kan øke aktiviteten.

Hvor effektivt er det? Noen kroppsbyggere finner det generelt ubrukelig. Dette er en stor feil. Når det tas på riktig måte, hjelper Bayer Proviron med å løse hundrevis av mange problemer som sikkert ville oppstå ellers.

Bivirkninger av Proviron Bayer

Dette stoffet har praktisk talt ingen uønskede effekter. Ved de vanlige anbefalte dosene er det ikke en fare for leveren. Men hvis du opplever smerter under høyre ribbein og fordøyelsesproblemer, bør du umiddelbart slutte å bruke det og oppsøke lege.

Hvordan ta Proviron Bayer riktig?

Den optimale dosen er 50 mg per dag, som bør deles i to doser. I prinsippet, hvis du øker dosen til 100 mg per dag, vil ingenting forferdelig skje, men det er bedre å ikke overskride dette tallet for å unngå en negativ effekt på leveren.

Hvilke sportsfarmakologiprodukter kombinerer best med Bayer Proviron?

For å forsterke effekten kombineres Proviron ofte med Clomid, Gonadotropin, Tamoxifen.

Forresten, et annet kjennetegn ved dette stoffet er dets evne til å øke libido.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€24

Pakke

50 tabletter / 25 mg