TESTO E

kr39.88

Varenummer: 4316 Kategori:

Beskrivelse

Legemidlet fra denne produsenten utmerker seg ved en høy grad av rensing og kvalitet. Den er produsert ved hjelp av innovative teknologier i henhold til en spesialutviklet formel. Dette steroidet har vært kjent over hele verden i over 60 år. Dens opprinnelige bruk var i medisin. Et syntetisk hormon ble laget for å akselerere sårheling og styrke immunforsvaret. Nå er det mannlige hormonet mye brukt i sport, selv om det er offisielt forbudt. Dette lar deg øke evnene til en person flere ganger, samt forbedre de strukturelle musklene og volumet deres. Passer for nesten alle som ikke har kontraindikasjoner og kroniske sykdommer. Det skilles ut fra kroppen innen 3 måneder.

Positive egenskaper.

  • Muskelvekst uten tilbakeslag og konsekvenser.
  • Kroppsmetning med styrke og energi.
  • Større motstand.
  • Øk libido og ereksjon under mensen.
  • Forebygging av muskelnedbrytning.
  • Forbedring av virkningen av andre stoffer.
  • Høyt stoffskifte.
  • Normalisering av den psykologiske tilstanden.

Dette er bare en liten del av de gunstige egenskapene til hormonet, det er ikke for ingenting at folk stoler mer på nye produkter. Eksperter advarer om at det er et annet aspekt ved søknaden. Hvis hjelpemidler ikke tas inn i mottak i tide, er aromatisering og konsekvenser mulig senere. I den andre uken av syklusen bør du begynne å ta Clomid eller Tamoxifen. Fagfolk kombinerer ofte med Proviron. Det ekstra steroidet tørker ikke bare vevet, men eliminerer også aromatiseringen.

Anbefalinger for bruk.

Doseringen beregnes individuelt for utøverne. Den tar hensyn til kjønn, vekt, sport, erfaring og formål. Midlet anbefales ikke til jenter på grunn av mulige hormonforstyrrelser. Doseringen for nybegynnere og jenter er 250 mg per uke. Erfarne idrettsutøvere kan bruke opptil 1000 mg per uke. Prøv å ikke overskride standardene så mye som mulig, dette gir en rekke bivirkninger. Følg instruksjonene hvis du ønsker å lykkes uten konsekvenser. I kombinerte sykluser kombineres det med nesten alle anabole steroider, veksthormon, fettforbrennere og peptider.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€4

Pakke

1 amp / 250mg