Mastever

kr348.94

Varenummer: 4315 Kategori:

Beskrivelse

Mastever er et steroid med moderate anabole effekter på 88 % og androgene effekter på 44 % av testosteron. Legemidlet ble tidligere brukt til å behandle brystkreft, men har blitt seponert på grunn av risikoen for virilisering.

Nå kan du kjøpe Vermoje Masteron ikke bare for idrettsutøvere som driver med styrkeidrett, men også for svømmere, idrettsutøvere, hockeyspillere, fotballspillere, for de som trenger maksimal ytelse.

Det aktive stoffet i legemidlet er presentert i to modifikasjoner av eteren: propionat (dipropionat) og enanthate. Forskjellen mellom dem er bare i tiden da effekten oppnås etter injeksjonen: propionat virker innen 1-3 dager, og enanthate – innen 15 dager. Når det gjelder dens kjemiske struktur, ligner steroidet dihydrotestosteron, bortsett fra at det har 2-alfa-grupper.

Derfor, hvis du ønsker å kjøpe et steroid med tidsbestemt effekt, men med et pålitelig og effektivt resultat, kan du kjøpe Masteron Vermoje i butikken vår og begynne å jobbe med deg selv fra i morgen.

Hvordan påvirker Masteron Vermoje-banen en idrettsutøver?

Hovedegenskapen til steroidet er å gi muskelvekst i moderat hastighet. På grunn av mangelen på aromatisering i dens kjemiske struktur, er Masteron heller ikke i stand til å forårsake bivirkninger som ødem eller gynekomasti. Dette steroidet har følgende effekt på idrettsutøverens kropp:

  • anskaffelse av tørt, tørt kroppslys;
  • bevaring av tett muskelmasse i lang tid;
  • den markerte fettforbrenningseffekten, bekreftet av mer enn én klinisk studie;
  • vekst i styrke, potensiell ytelse og utholdenhet;
  • undertrykkelse av katabolske prosesser som fører til ødeleggelse av muskelstrukturen;
  • mild vanndrivende effekt;
  • hjelper deg å komme deg etter en utmattende treningsøkt;
  • påvirker sentralnervesystemet og stimulerer hjernen til aktiv fysisk aktivitet;
  • utskilles raskt fra sirkulasjons- og urinveiene.

Etter å ha studert anmeldelsene om Masteron Vermoja, kan vi konkludere med at det vil være et utmerket valg for idrettsutøvere som klipper eller, som forberedelse til en konkurranse, hjelper til med å bygge harde muskler og uttalt lindring fra kroppen.

Regler for kombinert eller solokurs Fenilver

Masteron Vermoje solokurset varer i 4 uker. En idrettsutøver bør ikke få mer enn 400 mg av stoffet hver uke. Avhengig av sportsaktiviteten kan doseringen av steroidet variere. For eksempel kan styrkeidrettsutøvere injisere 300-400 mg Masteron per uke, mens idrettsutøvere som driver med lettere idretter kan trenge 200 mg.

For menn med en total ukentlig dose på 400 mg anbefales det å injisere 100 mg annenhver dag, for kvinner er det bedre å injisere 100 mg hver 5. dag.

Når du implementerer et kombinert kurs, er det bedre å kombinere Masteron med Oxandrolone eller Winstrol, denne teknikken vil være mer effektiv når du skjærer. For raskere vektøkning kan du bruke den sammen med testosteronpropionat, boldenone og trenbolon. Når du kombinerer steroider, ikke glem å ta medisiner som gjenoppretter hormonelle nivåer, testosteronstimulatorer, vitaminkomplekser.

Bivirkninger

På grunn av den lave anabole indeksen er androgene reaksjoner mulig. Derfor, etter å ha tatt et steroid, kan et fenomen med redusert hårvekst, prostatahypertrofi, økte tegn på aggresjon, virilisering forekomme.

Med riktig inntak og valg av den optimale dosen er stoffet helt ufarlig for kroppen.

For kvinner kan det å ta store mengder Masteron sette deg i fare for virilisering. Hormonelle forstyrrelser, forverring av hudtilstand og utseende av ansiktshår kan også forekomme.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€35

Pakke

Forsterker fra 10 x 1 ml (250 mg / ml)