Deca Durabolin

kr917.22

Varenummer: 4310 Kategori:

Beskrivelse

Deca Durabolin

Deca Durabolin er et steroidmedikament som har vunnet særlig popularitet blant kroppsbyggere. Sammenlignet med andre lignende steroider, har Durabolin en lav androgen effekt på kroppen og har en høy anabol effekt. Den aktive komponenten i dette steroidet er nandrolondekanoat. Legemidlet er produsert i hetteglass med en kapasitet på 2 ml, doseringen er 100 mg / ml. Det er veldig problematisk å kjøpe Deca Durabolin på et apotek uten resept, eller snarere nesten umulig, men på danabola-siden, når du bestiller et stoff, er det ikke nødvendig med resept. Mange som allerede har testet virkningen av steroidet var fornøyd med effekten, å dømme etter anmeldelsene som er lagt ut på Internett.

En gang i kroppen stimulerer stoffet nedbrytningen av proteiner, noe som skaper en positiv nitrogenbalanse. Som et resultat akselereres muskelveksten og beinvevet styrkes. En av hovedoppgavene til stoffet er å øke utholdenhet, aktiviteten til styrkeindikatorer, stimulere til raskere utvinning av kroppen. Forutsatt at stoffet brukes i de anbefalte dosene, kan du være sikker på dets absolutte sikkerhet for funksjonen til indre organer og systemer i menneskekroppen.

Metoder for bruk og historie av stoffet

For første gang begynte de fordelaktige egenskapene til stoffet å bli brukt på begynnelsen av sekstitallet. På den tiden ble det brukt som profylakse og til behandling av sykdommer. Men etter en tid har det også blitt avslørt en rekke egenskaper som er nyttige for folk som er aktivt involvert i sport. Aktive mikroelementer av stoffet, som det viste seg, hadde en effekt på å forbedre styrkeindikatorer, akselerere rekrutteringen av muskelmasse og akselerere utvinningen av kroppen etter langvarig fysisk anstrengelse.

Med denne injeksjonen kan du fremskynde masseøkningsprosessen. Det er masseøkningen som vil øke styrkeindikatorene, bygge vakker muskelavlastning og samtidig ikke forårsake reaksjoner som kan påvirke helsen til kroppen negativt.

Ved å bruke stoffet uten å avvike fra de anbefalte dosene, kan en økning i aktiviteten til seksuelle egenskaper hos menn noteres. Dette kan imidlertid ha en negativ effekt på produksjonen av det mannlige hormonet androgen. Derfor anbefales tenåringer som bestemmer seg for å kjøpe dette stoffet å konsultere en lege før du starter et besøk.

Representanter for den vakre halvdelen av menneskeheten bør ta Deca Durabolin med stor forsiktighet, for å unngå bivirkninger.

Mange nybegynnere, av ukjente grunner, var enige om den samme oppfatningen: ved å injisere Durabolin i en raskere hastighet, gitt den lave prisen, kan du dermed fremskynde muskelvekstprosessen. Selvfølgelig er denne oppfatningen feil. For å oppnå ønsket effekt fra bruken av stoffet, er det nødvendig å følge riktig kosthold, delta i treningsøkter eller bare spille sport. Ved å følge de ovennevnte anbefalingene kan målet nås på relativt kort tid.

Manifestasjonen av bivirkninger og indikasjoner for bruk av stoffet

Dessverre kan ikke alle ta Deca Durabolin. Årsaken er at bruken av stoffet er kontraindisert hos personer med:

  • En av typene svulster av ondartet natur;
  • Hjertefeil;
  • hypertensjon;
  • Overfølsomhet overfor en eller flere komponenter av legemidlet.

I nærvær av noen av de ovennevnte sykdommene, før du kjøper stoffet, er det bedre å kontakte den aktuelle spesialisten, ta tester for å sikre at stoffet ikke har en negativ effekt på kroppen.

Å ta Durabolin i dosen kan beskytte deg mot bivirkninger. Hvis dosene av stoffet overskrides bevisst, kan det oppstå bivirkninger som overdreven væskeansamling i kroppen og gynekomasti.

Det er heller ikke anbefalt å øke perioden med å ta stoffet på egen hånd, uten å konsultere en spesialist, da det forstyrrer de naturlige prosessene for testosteronproduksjon. På slutten av legemiddelsyklusen bør testosteronproduksjonen gjenopprettes ved å ta spesielle medisiner.

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€92

Pakke

10 hetteglass (1 ml / 100 mg)