Testolic

kr408.76

Varenummer: 4317 Kategori:

Beskrivelse

Testolico er et produkt med den aktive ingrediensen testosteronpropionat. Av alle testosteronene (cypionat og enanthate) har propionat den lengstvarige effekten på kroppen, noe som definitivt er et pluss. Samtidig holder propionat, under testosteron, mindre vann, noe som også er en ekstra fordel. På vår nettside shopdoping.com finner du et bredt utvalg av forskjellige typer testosteron. På denne siden er det testolisk, handelsnavnet til stoffet basert på testosteronpropionat.

Kjennetegn ved testolik.

Dette steroidet stimulerer en økning i muskelmasse og utholdenhet, styrker osteo-ligamentsystemet. Testosteronpropionat er et mannlig kjønnshormon og er ansvarlig for fysiske og psykologiske mannlige egenskaper. Fremmer tilstedeværelsen av en grovere stemme, skaper seksuell lyst, tilstedeværelsen av mer utviklede muskler. Testolico hjelper til med å beholde mer nitrogen i kroppen, som igjen hjelper musklene til å syntetisere protein bedre, og øke muskelvolumet.

Bivirkninger.

Ulempen med dette steroidet er at det kan aromatisere i kroppen og konvertere til østrogen. Når for mye østrogen bygges opp i kroppen, begynner kvinnelige symptomer å dukke opp: fedme, tap av sexlyst, nedsatt testikkelfunksjon og andre bivirkninger.

For å unngå de negative effektene av testosteron, må du holde deg til riktige doser. Den vanligste doseringen for dette legemidlet er 50-100 mg hver dag, med et ukentlig inntak på 300-700 mg. For kvinner som ønsker å bruke Testolik, anbefales en dose på mindre enn 25-50 mg per injeksjon. Testosteronpropionat er best egnet for den foreløpige treningsfasen. I løpet av denne tiden blir stoffet ofte kombinert med andre kraftige steroider som danabol eller deca durabolin. Disse leddbåndskombinasjonene fungerer veldig bra, noe som har blitt bevist mange ganger i erfaringen til mange idrettsutøvere.

 

Tilleggsinformasjon

Produkt

Kategori

Ingrediens

Produksjon

Varepris

€41

Pakke

10 amp / 100mg